reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Bry
My z Anią w piątek byłyśmy w Dublinie na wizycie, Ania była grzeczna, no ale mamusia nagrodę obiecała:):), pod koniec już się jej znudziło, ale i tak była dzielna. Dzidziuś zdrowy, silny i bardzo aktywny, nie można było go z mierzyć tak się ruszał. Ania zachwycona, co prawda zdziwiła się, że zdjęcie szare a nie kolorowe:-p, ale i tak wczoraj w przedszkolu wszystkim opowiadała, że widziała dzidziusia:)

Wczoraj w przedszkolu jak zwykle była grzeczna, za to w drodze tak śpiewała w autobusie na cały regulator i nie chciała się uspokoić, że aż ludzie na mnie patrzyli:confused2:

reklama
Asienka a masz juz imionka wybrane ?
jakies przeczucia?

my spakowani o 1 wyjezdzamy:) Ale mamy tobołów...szok:szok: ale ciesze sie jak dzidziuś :)))
Niko caly weekend wołał siku i teraz 1 raz kazał do snu zdjąc pampka...zapierał sie, ze zawoła ale cos mi sie nie widzi:-p

Cześć dziewczyny!
Jak tam weekend minął? U nas w miarę, Rafał wczoraj dał czadu. Chyba miał zły dzień. Na szczęście poszedł dziś do przedszkola i modle się żeby grzeczny był. W czwartek mają pasowanie na przedszkolaka, oby dotrwał :-D

Marciaa gratki dla Nikosia :-)

Asienka fajne takie badania. Dla mnie to największa frajda była podglądać Rafała. Oby Maluch dalej tak dobrze się rozwijał :-) A właśnie macie już jakieś imiona czy nie? Założę się, że jak trzeba będzie to zrobimy tu burze mózgów i podrzucimy kilka pomysłów ;-)

Beata podrzuć adres sklepu, może i my coś kupimy :-)

Z imionami jak zwykle będzie problem, szczególnie dla synka:):):), ale na razie nasz typ to Szymonek:):) Ani się podoba, jeśli córcia to na dzień dzisiejszy mi się podoba Zosia, Ania chce Martynkę a M nie ma typów, w styczniu mamy połówkowe to może coś do tego czasu wymyślimy

Beata fajnie że założyłaś swój sklep dużo zamówień ci życzę;-):-D
Asienka pewnie masz jeszcze czas co do wyboru imienia i super że maleństwo dobrze sie rozwija
marcia udanego wypadu
mama Iza mój też w przedszkolu ciekawe czy dziś będzie grzeczny ale jak jechał do przedszkola to powiedział:ja nie gzecny to ja sie pytam czemu chcesz być niegrzeczny a on na to bo tak:-D ale myślę że nie będzie aż tak źle
a jak pierwsze dni w okularkach?przyzwyczaja sie Rafcio?

reklama
Aguska powiem Ci, że nosi. Nie wiem jak w przedszkolu, ale w domu jak ubrał tak cały dzień w nich chodził, tylko ściągał jak już brudne były i trzeba było przetrzeć. Zobaczymy jak to będzie. Obiecał, że będzie grzeczny w przedszkolu, ale coś mi się wierzyć nie chce:sorry: za dobrze go znam.

Do góry