reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Not o super:tak:a u Bartka jakoś nie widziałam dziecka w okularkach albo nie zwróciłam uwagi
ja w domku ogarnęłam nawet pozmywałam hehe czego nie cierpie:confused2:
przez tą pogode to bym tylko spała...

Aguska powiem Ci, że do tej pory widziałam tylko jednego chłopca w okularach, ale to pewnie też dlatego, że Rafał bardzo go lubi. Teraz nagle dostrzegłam resztę :-D Też muszę wziąć się za sprzątanie, ale weny nie mam. Jak pomyśle, że podłogi mam do mycia to mi się słabo robi :-D Leń aż śmierdzi :-D

ja już mam znośnie posprzątane chyba największy bałagan jest u Bartka w pokoju:-D ale tam to wiecznie coś rozwalone jest:sorry: jak to u dziecka:-D
chyba czas na druga kawke bo normalnie zasypiam i widzę że mży:confused2: no pogoda to boska jest:no:
rozglądałam sie już za prezentem dla Bartka pod choinke i jeszcze nie wiem bo to zależy ile pieniążków będziemy na to mieli ale myślę o ciuchci z wagonikami torami itp:tak:

Na mikołaja to słodycze i małe autko takie wiesz za 15 zł i już styka mu:-D:-D:-D dziś byłam w biedronce i były klocki lego samochód ale nie było jeszcze ceny podanej bo dopiero wystawiali ale jak dla mnie to już raczej pod choinke taki większy prezent.
No mój ma w styczniu to i taki duży wydatek bo po świętach to wszyscy spłukani:sorry:a u was to już w ogóle nie?mały ma zaraz po świętach prawda

Aguska Rafał ma 26.12. więc w sumie przy okazji świąt kupuje mu dodatkowo coś na urodziny, ale fakt po świętach, w styczniu byłoby dużo gorzej. Na mikołaja to chyba faktycznie taki zestaw wystarczy. Co do gwiazdki to nie bardzo mam jeszcze pomysł :(

reklama
hej
kilka dni nie zaglądałam, bo jakoś czasu brakowało.
Beata2710 - napisz adres sklepu, będziemy zaglądać. Swoją drogą fajny pomysł na swój własny biznes, też się nad czymś takim zastanawiałam. Wielu zamówiń życzę

asieńka_r - dobrze, że maluszek zdrowo rośnie, Moja Ania też w miejscach publicznych śpiewa, gada, pyta, rozmawia, buzia się jej nie zamyka i często ludzie się dziwnie na nas patrzą.

Marciaa - miłego wyjazdu

Mama_iza - Rafał dobrze wygląda w okularkach, dobrze, że się szybko przyzwyczaił

aguska2017 - jak kupiłam Ani wcześniej tak bez okazji tory i ciuchcię Tomka, na allegro używane, niczym nie różnią się od nowego, były tylko bez pudełka no i tańsze o połowę, Lego Duplo też kupiłam używane i Ania jest bardzo zadowolona.

Na mikołajki kupiłam małej puzzle (bardzo lubi układać) i książeczki z naklejkami, a pod chinkę zestaw lekarza. Ogólnie prezenty dla dzieciaczków w rodzinie już zrobiłam. Został mi do kupienia prezent dla moich rodziców i męża, ale myślę, że załatwię to w tym tygodniu, bo wiem co.
W zeszłym roku też tak wcześnie kupiłam wszystkie prezenty i bardzo byłam zadowolona, że miałam już wszystko załatwione.

Do góry