reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

witajcie
może pogoda się dzisiaj poprawi, bo jakoś mało letnia jest ostatnio.

uśmieliśmy się wczoraj z Ani, TŻ mówi do niej: ty jesteś moja kochana córeczka, a mała na to: ale nie zapominaj, że ja mamy to trochę też jestem.:-)

Mam takie pytanie, czy wasze dzieci mają oddzialne pokoje, czy śpią z wami? A jak mają oddzialne, to czy i tak nie przychodzą do was spać?

reklama
mój nadal zasmarkany to siedzimy w domu

Rossa mój Bartek ma sam pokój jak się przeprowadzaliśmy miał 20msc i nie wiedziałam jak to będzie bo zawsze spał obok nas w łóżeczku.Ku mojemu zdziwieniu już pierwsze noce spał sam u siebie bez płaczu!!!!!!!!!nigdy w nocy do nas nie przyszedł:no:no chyba że coś go bolało bądź był chory to może ze dwa razy mnie wołał i przychodził .Za to zawsze rano gdy wstaje wbiega do nas do pokoju i mnie przytula(bo taty zazwyczaj już nie ma) i się kładzie obok i ogląda bajke:-D

tak pytam o ten pokój bo przymierzamy się do zrobienia Ani oddzielnego. W sumie jest już pomalowany, drzwi zamontowane, podłoga ułożona czekamy tylko na zrobienie schodów na górę (ale to tak jeszcze ponad miesiąc potrwa) i potem zacznę kupować Ani mebelki. Tak więc być może na gwiazdkę będzie miała swój pokój.

Zastanawiam się jeszcze nad tapczanikiem (teraz śpi jeszcze w szczebelkowym łóżeczku), muszę kupić jakiś z barierką bo mała strasznie się kręci. No i tak się zastanawiam, czy i tak nie będę latać w nocy do jej pokoju, bo niestety często wybudza się w nocy i sprawdza czy mama jest:baffled:

Rossa mój też strasznie się wierci siada w nocy przez sen na drugie urodziny dostał o takie łóżeczko
BABY BEDS Łóżka Łóżko KEVIN + materac NOWOŚĆ !!! (2559429730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bartek ma z zebrą bo wcześniej niestety nie było z autkami a szkoda:-(
Spadł z niego raz a tak mam stary materac po łóżeczku ze szczebelkami więc pod spód mu chowam a jak idzie spać to kładę obok łóżeczka że gdyby nawet spadł to na materac.jakoś trzeba sobie radzić:-D

witam
moja mam nadzieję już od przyszłego tygodnia bedzie sama spała w swoim pokoiku. już wszystko wykonczone teraz tylko czekamy na łózko.
mam plan żeby spać z nią w pokoju zanim się nie przyzwyczai że bedzie w nim sama ale myślę że na materacu bo spanie z nia w jej łózku raczej nie bedzie miało sensu. albo rzucę ją nagłeboką wode i pozwolę dorosnąc, a czy bedzie do mnie przychodziła w nocy to zobaczymy:baffled: trochę się tego obawiam.

aguska2017 fajne to łóżeczko, a jak się sprawdza w praktyce, jesteś zadowolona?

mamuśka24
jak co zazdroszczę tego pokoiku, kupowałaś mebelki takie dziecinne, czy raczej takie które posłużą znacznie dłużej?

lolkak nie byłam w takim zoo

Łóżeczko i mebelki, będę pewnie kupować pod koniec roku, ale tak sobie już oglądam. A do tego dochodą jeszcze karnisze, firanki, lampy, dywanik itp. (niestety wszystko takie drogie:baffled:)

Rossa tak jestem bardzo zadowolona:tak: są wersje z szuflada ale są droższe i są też do tego komody wszystko można mieć takie same.No nas nie stać żeby robić Bartkowi pooj więc tak po troche mu coś tam kupujemy i meble ma stare .Co do łóżka to na prawdę POLECAM bo Bartek nawet po nim skakał ja z nim leżałam na nim i ok jest do 4-5 lat wystarczy tak myślę.Bo są też większe wersje ale to dla starszych.
tu masz komode np
BABY BOO komoda (2564670915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
na necie jest pełno różnych wersji łóżeczek jest baaaardzo duży wybór.
A ja patrzyłam głównie na wysokość łóżeczka chodziło mi o to żeby było niskie w razie czego

reklama
Do góry