reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

witajcie
może pogoda się dzisiaj poprawi, bo jakoś mało letnia jest ostatnio.

uśmieliśmy się wczoraj z Ani, TŻ mówi do niej: ty jesteś moja kochana córeczka, a mała na to: ale nie zapominaj, że ja mamy to trochę też jestem.:-)

Mam takie pytanie, czy wasze dzieci mają oddzialne pokoje, czy śpią z wami? A jak mają oddzialne, to czy i tak nie przychodzą do was spać?

reklama
mój nadal zasmarkany to siedzimy w domu

Rossa mój Bartek ma sam pokój jak się przeprowadzaliśmy miał 20msc i nie wiedziałam jak to będzie bo zawsze spał obok nas w łóżeczku.Ku mojemu zdziwieniu już pierwsze noce spał sam u siebie bez płaczu!!!!!!!!!nigdy w nocy do nas nie przyszedł:no:no chyba że coś go bolało bądź był chory to może ze dwa razy mnie wołał i przychodził .Za to zawsze rano gdy wstaje wbiega do nas do pokoju i mnie przytula(bo taty zazwyczaj już nie ma) i się kładzie obok i ogląda bajke:-D

tak pytam o ten pokój bo przymierzamy się do zrobienia Ani oddzielnego. W sumie jest już pomalowany, drzwi zamontowane, podłoga ułożona czekamy tylko na zrobienie schodów na górę (ale to tak jeszcze ponad miesiąc potrwa) i potem zacznę kupować Ani mebelki. Tak więc być może na gwiazdkę będzie miała swój pokój.

Zastanawiam się jeszcze nad tapczanikiem (teraz śpi jeszcze w szczebelkowym łóżeczku), muszę kupić jakiś z barierką bo mała strasznie się kręci. No i tak się zastanawiam, czy i tak nie będę latać w nocy do jej pokoju, bo niestety często wybudza się w nocy i sprawdza czy mama jest:baffled:

Rossa mój też strasznie się wierci siada w nocy przez sen na drugie urodziny dostał o takie łóżeczko
BABY BEDS Łóżka Łóżko KEVIN + materac NOWOŚĆ !!! (2559429730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bartek ma z zebrą bo wcześniej niestety nie było z autkami a szkoda:-(
Spadł z niego raz a tak mam stary materac po łóżeczku ze szczebelkami więc pod spód mu chowam a jak idzie spać to kładę obok łóżeczka że gdyby nawet spadł to na materac.jakoś trzeba sobie radzić:-D

witam
moja mam nadzieję już od przyszłego tygodnia bedzie sama spała w swoim pokoiku. już wszystko wykonczone teraz tylko czekamy na łózko.
mam plan żeby spać z nią w pokoju zanim się nie przyzwyczai że bedzie w nim sama ale myślę że na materacu bo spanie z nia w jej łózku raczej nie bedzie miało sensu. albo rzucę ją nagłeboką wode i pozwolę dorosnąc, a czy bedzie do mnie przychodziła w nocy to zobaczymy:baffled: trochę się tego obawiam.

aguska2017 fajne to łóżeczko, a jak się sprawdza w praktyce, jesteś zadowolona?

mamuśka24
jak co zazdroszczę tego pokoiku, kupowałaś mebelki takie dziecinne, czy raczej takie które posłużą znacznie dłużej?

lolkak nie byłam w takim zoo

Łóżeczko i mebelki, będę pewnie kupować pod koniec roku, ale tak sobie już oglądam. A do tego dochodą jeszcze karnisze, firanki, lampy, dywanik itp. (niestety wszystko takie drogie:baffled:)

Rossa tak jestem bardzo zadowolona:tak: są wersje z szuflada ale są droższe i są też do tego komody wszystko można mieć takie same.No nas nie stać żeby robić Bartkowi pooj więc tak po troche mu coś tam kupujemy i meble ma stare .Co do łóżka to na prawdę POLECAM bo Bartek nawet po nim skakał ja z nim leżałam na nim i ok jest do 4-5 lat wystarczy tak myślę.Bo są też większe wersje ale to dla starszych.
tu masz komode np
BABY BOO komoda (2564670915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
na necie jest pełno różnych wersji łóżeczek jest baaaardzo duży wybór.
A ja patrzyłam głównie na wysokość łóżeczka chodziło mi o to żeby było niskie w razie czego

reklama
Do góry