reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Asienka to masz z nią fajnie mój to jak ma iść spać to mu wtedy odbija i chce sie bawić gadać śpiewać tylko nie spać:-DAle wczoraj go zmogło w dzień po płaczu to spał 2 h
A dziś wstał o 7 więc tak koło 21 powinien grzecznie zasnąć:tak:
dziś byliśmy na spacerku a potem idziemy do babci:-)

Ostatnio Ania usypiała przed 21, ale ostatnio mówi, że jest zmęczona, więc wcześniej się kąpie i idzie spać. Od małego tak ma, że jak się kąpie to leży już potem w łóżku i spokojnie czeka na sen, czasem pogada ze mną, pośpiewa, ale nie bawi się, tylko leży:-p

Asienka bo Ania to aniołek:tak::-)
Mój Bartek zawsze był ostatni do spania no chyba że padał na nos ale ostatnio coś bardzo wytrzymały sie zrobił bo chodzimy na spacery od biega a jakoś zasnąć za bardzo nie może:confused:może taki etap przechodzi:confused:
U nas słonko świeci ale bez upału a szkoda bo jakoś lata nie czuć:sorry2:

U mojej małej z tym spaniem to też zawsze ciężko było. Teraz jak zaśnie w dzień (co się zdarza żadko) to potem wieczorem nie może zasnąć i szaleje do 22-23. Więc już wolę jak nie śpi w dzień, bo wtedy wieczoer zasypia przed 21.

Ja w tygodniu nie mam czasu na spacery z małą, ale niedziele mamy zawsze tylko dla siebie. Wczoraj byliśmy na wyciczce rowerowej, wróciłam zmęczona, ale nie samym jechaniem tylko ciągłą rozmową z małą gadułą.

reklama
Rossa no u nas jest podobnie jak mały zaśnie w dzień co zdarza sie teraz raz na miesiąc:-Dto potem ma problem z zaśnięcięm na noc:sorry2:
Ja póki mogę do ciągle gdzieś z małym chodzę teraz jak pójdzie do przedszkola to też póki nie pracuje nie będę go dawać na długo tylko na troche a potem żeby jeszcze z nim gdzieś isć:-)
Ale u nas dziś pięknie.......

Do góry