reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Asienka to masz z nią fajnie mój to jak ma iść spać to mu wtedy odbija i chce sie bawić gadać śpiewać tylko nie spać:-DAle wczoraj go zmogło w dzień po płaczu to spał 2 h
A dziś wstał o 7 więc tak koło 21 powinien grzecznie zasnąć:tak:
dziś byliśmy na spacerku a potem idziemy do babci:-)

Ostatnio Ania usypiała przed 21, ale ostatnio mówi, że jest zmęczona, więc wcześniej się kąpie i idzie spać. Od małego tak ma, że jak się kąpie to leży już potem w łóżku i spokojnie czeka na sen, czasem pogada ze mną, pośpiewa, ale nie bawi się, tylko leży:-p

Asienka bo Ania to aniołek:tak::-)
Mój Bartek zawsze był ostatni do spania no chyba że padał na nos ale ostatnio coś bardzo wytrzymały sie zrobił bo chodzimy na spacery od biega a jakoś zasnąć za bardzo nie może:confused:może taki etap przechodzi:confused:
U nas słonko świeci ale bez upału a szkoda bo jakoś lata nie czuć:sorry2:

U mojej małej z tym spaniem to też zawsze ciężko było. Teraz jak zaśnie w dzień (co się zdarza żadko) to potem wieczorem nie może zasnąć i szaleje do 22-23. Więc już wolę jak nie śpi w dzień, bo wtedy wieczoer zasypia przed 21.

Ja w tygodniu nie mam czasu na spacery z małą, ale niedziele mamy zawsze tylko dla siebie. Wczoraj byliśmy na wyciczce rowerowej, wróciłam zmęczona, ale nie samym jechaniem tylko ciągłą rozmową z małą gadułą.

reklama
Rossa no u nas jest podobnie jak mały zaśnie w dzień co zdarza sie teraz raz na miesiąc:-Dto potem ma problem z zaśnięcięm na noc:sorry2:
Ja póki mogę do ciągle gdzieś z małym chodzę teraz jak pójdzie do przedszkola to też póki nie pracuje nie będę go dawać na długo tylko na troche a potem żeby jeszcze z nim gdzieś isć:-)
Ale u nas dziś pięknie.......

Do góry