reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Aguśka spokojnej podróży i udanego wypoczynku

My wczoraj cały dzień prawie poza domem, Ania i ja odwiedzałyśmy koleżanki:):):), byłyśmy razem na kulkach, potem u Zuzi w domku, wróciłyśmy zmęczone. A jutro Ania będzie w małym przedszkolu, bo koleżanka prowadzi domowe przedszkole i jutro ma otwarcie summer camp i poprosiła mnie o pomoc, bo dzieciaczków sporo a to pierwszy dzień. A że tatuś Ani pracuje jutro o i Ania musi ze mną jechać, będzie szał. Ciekawe, jak się odnajdzie:-D

reklama
Aguśka, Mamuśka- dzięki za wsparcie...będę silna, ale czasem sił mi brakuje:(

Aguśka- miłego wypoczynku:)

Asieńka- powodzenia w przedszkolu:))

ja padam ze zmęczenia. Moje dziecko dopiero poszło spać....Czy Wasze latem też później chodza spać?

no moja zasnęła 21.30 więc to dość póżno ale w sumie nie dziwię jej się bo u nas dopiero 0 21 się sciemnia.

Sara a nie ma za co dziękować,wymieniamy się tylko doświadczeniem po to tu chyba wszystkie jesteśmy.

a ja to chyba też zaraz padnę bo jakoś zmęczona bardzo jestem:-(

Ostatnia edycja:
wczoraj w szkole rozmawialam z polakiem jest menagerem sprzataczek-polak.
mowi ze z poczatku wolali go gdy oskar czegos nie kumal.
i doznalam szoku- powiedzial mi ze moj syn od jakiegos czasu mowi po ngielsku- oczywiscie w domu gdy S go o cos pyta- pada odp- nie wiem.
a okazuje sie ze wie- wiecjestem szczesliwa.

Asienka mowilas,mowilas......:tak:

mamusia leniuszek i to straszny ....:-D:-D:-D

ale pogoda....wrrrrr..... nic tylko sie pochlastac.......:baffled::baffled::baffled:
U nas troszku sie dzialo- S byl w banku pytac sie o kredyt na dom- mimo tego ze ma swietne zarobki to na kredy jeszcze w naszym przypadku za wczesnie- brakuje nam 35punktow.....:tak: mysle ze do grudnia tego roku bedzie dobrze i ze do wiosny dostaniemy kredyt i pojdziemy na swoje. jezeli nie dostaniemy to tak czy owak idziemy stad, bo malo miejsca tu mamy okolo 50m2 to mieszkanie bez ogrodka i balkonu, garazu i piwnicy-strychu.....:baffled::baffled: Wtedy trzeby isc na wynajem domku , ale poki co i tak nie jest najgorzej.....:laugh2:

reklama
Do góry