reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

a ja się dzisiaj stracha najadłam ,moja Julka włozyła do nosa koralika:szok:
co najgorszę poszłam z nia do przychodni bo mamy 2min drogi do niej, ale żadnej pielęgniarce i lekarzowi nie chciało się tego zrobic i kazali mi jechać na izbę przyjęc(gdzie czeka się razem z chorymi dziecmi ok3-4godz)
darowałam sobie i wyciągnęłam to metoda prób i błędów tzn Fridą do wyciągania katarku.
moja córka nie ma już w domu żadnej bransoletki czy wisiorka-powywalała wszystko do śmieci.:crazy:
oby jak najmniej takich akcjii,bo zwariuję.

reklama
mamuśka24- współczuję przeżyć, mój młody raz już sobie wkładał małą kuleczkę do ucha :/ wystraszyłam się, alw wyjęłam zanim wepchnął głęboko....

Aguśka a żebyś widziała co e tych ramkach jest:-p:rofl2:, z tektury wyciełm ramki, z katalogu z zabawkami wycięłam różne rzeczy, które chciała Ania, czyli Myszkę Mickey, Minnie, Hello Kitty:):), Ania smarowała klejem, przyklejała i potem malowała brzegi farbkami:):), półtorej godziny nie miałam dziecka:-p:-D

aż ci zazdroszczę Asieńko moja nigdy na tyłku nie usiedziała dłużej niz 10 minut. a z plastycznych rzeczy to ja interesuje ciastolina i mazanie farbami ale po czymś duzym jak ściana,podłoga:rofl2:. A Anulka to taka dusza artystyczna:-).

mamuśka u nas to samo:-D
Dziewczyny od kiedy zaczęłyście wysadzać dzieciaki w nocy?bo mój teraz robi przed snem zakładam mu pieluche ale przed chwila nie mógł zasnąć i mówi do mnie znowu si ja sprawdzam a on ma wilgotno może popuścił i musiałam mu zmienić bo nie mgł zasnąć czyli to chyba dobry znak że mu to przeszkadza.On w nocy śpi jak zabity i sie zastanawiam czy nie zacząć o wysadzać?czy to jeszcze za wcześnie?nie wiem...
no i właśnie usnął:-)

reklama
Aguśka moja Julka zaczęła spać bez pampucha rok temu(nie cały), ja jej kazałam zrobić siku przed położeniem się do łózka i jeszcze ją wysadzałam jak ja się kładłam tak ok23 i do rana juz nic.jak Bartek daje ci znak że mu przeszkadza to uważam że warto go wysadzać, i pozwolić mu czasem pospać z ,,gołą pupką,, zauważy róznicę, że bez pampucha wygodniej. oczywiście nie obejdzie się bez przysłowiowej ceratki pod prześcieradłem bo ,,wpadka,, zawsze się jakiaś zadarzy. Ale próbuj :-) a nie długo pozbędziesz się pampersów.

Do góry