reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
witam i ja mamusie
u nas zapowiada się ładna pogoda, chociaz kto wie za chwile moga najść chmury i może zacząć padać. małż mój siedzi w domku ,już wrócił z pracy a ja zaraz wybywam na zakupki- bez mojej księzniczki więc bede miała czas żeby na spokojnie coś wybrać.

zajrzę do was później, miłego dzionka

mamuśka zazdroszcze ja to uwielbiam iść sama na zakupy a kiedyś tego nienawidziłam jednak gdy ma sie dziecko docenia sie takie chwile:-D
A ja pranie nastawiam mały coś znowu ma dzień niejedzenia:sorry2:zobaczymy później
pogoda u nas hm...dziwna
a dziś mierzyłam Bartka i znowu mi urósł ma już 93,5 cm:-)

Aguśka to ładnie urósł Ci Bartek, ja z ciekawości też zmierzyłam Julkę i az się zdziwiłam bo niby wiem że urosla ale jak się wie ile cm to czasem to dziwi. moja ma 104cm.

a co do jedzenia to i moja dzisiaj wybrzydza zjadła tylko jogurt ,paróweczki i kabanoski,obiadu ruszyć nie chce, na razie próbuję jej jakieś owocki wcisnąć:baffled: ale na wszystko kreci głową:no:

Witam!
Dziekuje za odpowiedzi w sprawie tranu. Wiem ze nie ma sensu podawac tranu w okresie letnim!!
Poprostuy chcialam wiedziec co o tym myslicie. Tak wiec dzieki za opinie:-)
U nas dzis pochmurno ale bylysmy na spacerku ale zmeczona jestem tak ze chyba dzis padne na twarz jeszcze przed emilka:-(

reklama
Cześć dziewczyny my dziś najpierw idziemy na poczte jak sie ogarniemy przy okzaji spacerek zaliczymy bo musimy iść na inna nie tą koło nas.
A po południu idziemy d kuzyneczki bo kończy dziś roczek:-)
mały wreszcie się przejdzie bo od dwóch dni to tylko koło domu na chwile bo tak strasznie wiało to mi dzieciak już głupiał:sorry2:

Do góry