reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

już jestem , zasnęło mi się oglądając tv.
Aguśka u mnie jest tak samo ja to ta zła a tatuś jest najlepszy, ze mną mała za rękę iśc nie chce a mąż mi się dziwi bo z nim chodzi bez problemu.
w 100% zgadzam się z wami mamusie że to dopiero początek długiej drogi i roboty będziemy miały ale jesli nasza praca zaowocuje i uda nam się żeby dzieciaki nam na głowę nie weszły to jakie będziemy dumne z siebie i naszych dzieciaczków.:-)

reklama
U nas o 6,30 jak zwykle pobudka :-D byliśmy już na godzinnym spacerku bo to do bankomatu trzeba było isć to na poczte i tak nam zleciało Bartuś grzecznie za rączke szedł:-)
tylko u nas dziś zimno więc już drugi raz nie wychodzimy.
No i muszę sie pochwalić że dziś rano Bartuś ładnie zrobił siusiu do nocnika na spacer założyłam mu pampka.Wracamy z dwrku przebieram mu majteczki a pampek suchusieńki!!! po 30 minutach mówi do niego może teraz chcesz siusiu?to on że tak usiadł i zrobił pięknie siusiu do nicnika:-)

a u nas pobudka o 7 ale ja pospałam do 9 bo mąż się małą zajął, my juz na dwór wychodzimy bez pampka, siku i kupka na nocio(nie muszę juz przypominać mała po prostu siada kiedy chce), w nocy też bez pieluszki juz od dłuzszego czasu tak więc udało nam się odpieluszkowanie w 100%. czasem tylko zakładam jej na wszelki wypadek jak wiem że jedziemy gdzieś dalej i nie będzie nas przez kilka godzin ale najczęściej wracamy z suchym pampersem.
Aguśka to dzisiaj mały grzeczniutki,dorośleje nam Bartuś i powaznieje chłopak.
Asieńka to super ze Anula robi kupkę na nocio, my własnie z kupką najdłużej czekaliśmy żeby robiła siadajac bo z siku nie było problemów.

mamuska tak dojrzewa:-D:-D:-D
chyba z chłopcami jest troszke inaczej bo u nas z kupka raczej problemów nie było a za to siusie leciały gdzie popadnie:-Dbyle nie do nocnika:-D ale teraz jest już ok;-)

Witam jestem nowy moderatorem tego dzialu:) chetnie z Wami popisze tutaj bo wczesniej pisała tylko odnosnie jakis konkretnych tematów a na ogolnym nie:)

jestem mama prawie 2 letniego Janka:-)

Mam 23 lata pochodze ze Slaska studiuje i uczę się:)na BB juz siedze kilka dobrych lat:)

Pozdrawiam

reklama
Do góry