reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Dzisiaj Ania niby lepiej, rano zrobiła trochę twardszą kupkę, ale nie dałyśmy rady na nocnik zdążyć, ale nic, na razie nie skarży się na bóle brzuszka i pupci. Niedługo na dwór pójdziemy na troszkę.

reklama
mamuśka oj tak sprawdza na ile może sobie pozwolić łobuz jeden.Jednego dnia jest grzeczny a drugiego diabeł wcielony:-D
Ale już śpi więc jest spokój do rana:-)

dzzień dobry!!!

Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę
i odrzuć z twarzy gradową chmurę,
niech żyje cellulit i kurze łapki,
bo i tak jesteśmy fajowe babki!

Kochane mamusie i kobietki składam wam/nam dzisiaj najlepsze zyczenia, miłego dnia zyczę!!!

czesc
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA BABECZEK.

moja mama wczoraj wyjechala - wiec juz mm wiecej czasu na bb- chociaz.....:confused:
od tyg jest ladna pogoda i teraz zaliczamy 2 spacery. pierwszy od 10 do 12 a drugie od 16 do 17 a jak idziemy po Oskara to wychdzimy tak przed 15 i po 30 min wracamy- wiec....... PADAm.....:-D
mlody ostatnio odpalil autko -odpychacz i szok.....:szok:
do MD mamy 3km i on sie odpychal nogami a starszy jechal na rowerze a potem spowrotem, mlody odlecial o 18-00 i spal do 9-00 nastepnego dnia.....:-D:-D:-D
u nas cieplo- dzis bylismy w parku karmic labedzie i kaczki, a po 16-00 mlody szukal kota na osidlu....:-)
wielki milosnik......:-D
a ja wieczorami walcze z zegarami i za 2 tyg biore sie za ikony, tylko dechy odpowiedniej szukam- bo wszedzie sa gladkie a mi potrzebna taka co jest wyczuwalna faktura drewna pod palcami czyli wypuklosci i najlepiej szerokosc okolo 22-23cm i dluga na 3,5m- musza mi pociac na 25cm. ale wszedzie wszystko wyszlifowane.....:baffled:

reklama
Beata witam, trochę do nas nie zaglądałas!:no: ja myślałam że za te zegary się wzięłaś:-)

dziewczyny podam wam link ,tak jakoś przerzucany jest z jednego fora na drugie.
musicie koniecznie na początku wpisać swoje imię a potem czekacie ok 1min żeby się załadowało!!!
miłego wam życzę!!
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small™

Ostatnia edycja:
Do góry