reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

witamy;-)
My wróciliśmy przed chwila ze spacerku do sklepu.Mały pięknie szedł za rączke w jedną i drugą strone a jak dla niego to spory kawałek ale na próbe wzięliśmy go gdzieś dalej bez wózka.i super było:-)
mały spał w dzień więc czeka nas dłuższy wieczór ale mam nadzieje że teraz po tym godzinnym spacerku zaśnie koło 21;-)

reklama
oj bidulka, moja też płakała przy robieniu kupek ale mama mi w polsce kupila syrop ,podawalam jej przez tydzien i do dzisiaj. jest bezbolesnie. podobno suszone śliwki pomagaja i popcorn.

ja tak zamierzam połozyć moją bestię trochę wcześnie dzisiaj ale nie wiem czy mi się to uda bo ona cały czas biega, skacze i krzyczy jednym słowem wulkan. a mamy z męzem w planach spędzić ten wieczór razem, w ciszy i tak nie jestem pewna czy moje dziecko mi na to pozwoli.:no:
Asieńko to podobno taki wiek że dzieci często cierpią na zaparcia, wszystkie dzieciaki moich znaomych też przez to przechodzą lub maą już to za sobą.

Ostatnia edycja:
Syrop to my mamy, najpierw duphalac teraz lactulosum, pomaga i owszem, ale problem za jakiś czas wraca:-(, a teraz mam wrażenie, że się nasila, boję się, żeby sobie tej dupinki nie uszkodziła:-(, żeby nic jej tam nie popękało o tego napinania i bólu.... Może jutro będzie lepiej

ja życzę tego Anuli żeby jutro było lepiej i przeszedł ten problem.

Asieńka a probowałaś zalać suszone śliwki gorącą wodą i dawac jej do picia ten napar.oczywiście jak wystygnie?

cześc mamusie, jak tam u was dzionek mija,
my wróciłyśmy własnie z play grupy, mala była w siódmym niebie, w końcu z dziećmi się pobawiła.
ale pogoda u nas straszna ,leje deszcz i jest dość zimno.
Asieńka jak tam Anula?
Aguśka a co tam dzisiaj u Bartusia, naszego dosrosłego faceta?

reklama
mamuśka fajnie że mała miała okazje sie pobawić z dziećmi ja czekam na wiosne jak zaczniemy chodzić na plac zabaw:tak:
a mój dziś łobuzuje:sorry:byliśmy na spacerku ale krótko bo kładł mi sie na chodnik a dziś moja cierpliwość jakaś słaba to poszliśmy do domu.Dobrze tylko że afery nie robi.A kładł sie bo chciał iść w inna stronę:sorry:

a gdzie resztę dziewczyn wcięło?
Beata,Mama Iza,Rossa i nowe mamuśki?

Do góry