reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

My mamy 3 kołowy z pchaczem,Nati na razie nie dosięga do pedałków ale bardzo lubi byc pchana a nóżki trzyma na podstawce.Mała ma od kilku dni czerwone krostki na pipeczce,smarujemy sudocremem,troszke bledną.Nie wiem od czego to może być.Już dawno używamy pieluszek DADY z Biedronki więc to nie od pieluszek...

reklama
Anussia my tez walczymy z odparzeniami potwornymi pupci:confused2:, wygląda to masakrycznie, Ania płacze, tormentiolem smarujemy, staram się wietrzyć, ale moje dziecko nie daje sobie zdjąć pieluszki:confused2:. Rozmawiałam z koleżankami i zaczynam podejrzewać alergię, przyglądam się diecie mojej córki i myślę intensywnie. Dochodzę do wniosku, ze to może mąka pszenna:-(

My kupujemy biegowy.
Po pierwszym dziecku jestem madrzejsza bo;
- na trzykolowcu nie chcial jezdzic
a z doczepianymi kolkami to potem jak odczepisz to wez fruwaj po dzielnicy jak wariat z kijem z tylu...:-D
na biegowym sam sie nauczy.
nie mam potem zamiaru fruwac i uczyc na 2kolkach, za stara jestem na te sporty....:-D

Beata no ja też myślałam o tym biegowym ale nie wiem czy ten mój wariat jest na niego gotowy:-D
no i ten z pchaczem przydałby sie na dłuższy spacer np na miasto a z biegowym to raczej sie nie da:sorry:
zastanowie sie jeszcze mam troche czasu:tak:
a mój śpi!!!!!zasnąl o 15,30 i śpi do tej pory więc długo noc przed nami........

witam,
widzę że piszecie o rowerkach my kupiliśmy małemu tydz. temu biegowy od razu załapał o co chodzi polecam z czystym sumieniem my mamy Puky najmniejszy nie umie skręcac ale na prosto jedzie bez problemu mamy też taki 3 kołowiec z pchaczem ale nie za bardzo lubi ten rower....

reklama
Hej,
też jestem za biegowym, moja starsza dopiero od roku potrafi jeździć bez bocznych kółek, ale cała w strachu że się przewróci. Na biegowym pewnie nauczyłaby się utrzymywać równowagę bez problemu.

Do góry