reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Cześć dziewczyny! Nadrobiłam zaległości. Od środy zaczął mi się staż i powiem Wam, że jest ok. Fajne dziewczyny a praca dość łatwa, ale nudna. Mimo wszystko czas szybko leci i w miarę bezstresowo. Rafał też jakoś nie robi scen z powodu mojego wyjścia, macha mi jak wychodzę i mówi "papa". Jest ok i oby tak zostało. Widziałam że na tapecie był temat uczuleń i powiem Wam, że Rafał ma na pupie jakieś coś, Najpierw były czerwone krostki, które młody drapał w wyniku czego wyszła czerwona bardzo sucha plama. I już nie swędzi. Pojęcia nie mam co to jest i jak to zwalczyć. Póki co smaruje zwykłym kremem bambino, ale efekt marny.
Udanego dnia!

reklama
Izka super ze staz ok ;-)

A ja dzis zamowilam farby, lakier i drewienka i od 27 lutego biore sie do roboty po polrocznej przerwie.

Asienka no dokładnie tak to wygląda. Ale koleżanka mnie dziś oświeciła, że to może być od pieluch, które ostatnio zakładałam młodemu na noc. Jej córka miała dokładnie tak samo po tych właśnie pieluchach. Póki co smaruje zwykłym kremem bambino i trochę jakby lepiej, Zobaczymy. Jak nie to spróbujemy tej maści o której mówiłaś.

Beata co będziesz robić?

hejcia
Mama iza super że staż ok;-)
Beata no właśnie cóż będziesz robić?

U nas dziś pada deszcz więc niedziele spędzimy w domu:sorry:
mały uwielbia rysować kółka :-D a mówi na nie kła(koła)

hej
Aguska u nas dzis slonko wiec po 12-00 ide na spacer ;-)
moj rysuje kola i mowi na nie łoło ;-)

Izka u nas na wszystko dobry jest sudokrem ;-)
Moj ma dupsko jak dzwon.....:-D:-D nic go nie uczula.....:no:

Bede robic zegary, w uk surowki drogie- zamowilam w pl i kurier przywiezie mojej mamie we wtorek....:tak::-D
farby wczoraj zamawialam na ebay ale wkurzylam sie bo facet niby ma palete 121 kolorow a co do czego z tych co wybralam mial ylko zloto, srebro, czarny a mi jeszcze potrzebne zloto antyczne i srebro, złoty brąz, ciemny turkus, biel, złote nici- jakas nowosc w kolorach....:szok::szok:
wszystkie farby maja byc metaliczne, bo wtedy mniej mam roboty.
patyna w uk droga na polskie 30zl a w pl zaledwie 8-9zl, wiec mama mi przywiezie bo mam jeszcze 80% w sloiku....:tak: a to takie maly sloik 30ml zaledwie.....:-D
wiec bede robic teraz zegary i na sprzedaz.....:tak: jeden zostawie sobie....:-D

Beata to Ty artystka jesteś nie ma co :) Ja nie potrafię zrobić zbyt wielu rzeczy sama, tzn zrobić zrobię, ale jak mam np gotowy wzór, bo sama nic nie wymyślę. Musisz się nam pochwalić swoimi pracami :)

Mama Iza ja np nie zmieniałam pieluch, ale faktycznie, może to jakiś rodzaj odparzenia. Wczoraj po kąpieli to tak młodą swędziało, że aż jej maścią sterydową posmarowałam i zyrtec dałam, bo nie mogła usnąć
Beata powodzenia w pracy

Mama Iza ja np nie zmieniałam pieluch, ale faktycznie, może to jakiś rodzaj odparzenia. Wczoraj po kąpieli to tak młodą swędziało, że aż jej maścią sterydową posmarowałam i zyrtec dałam, bo nie mogła usnąć
Beata powodzenia w pracy
Przypomniałam sobie ze corka mojej kumpeli z 28dni tez ma co jakis czas ni to otparzenie ni to uczulenie.
jak da jej np cos z marchewki i zrobi kupe w pampka to zaraz to jej wyłazi....:eek:
caly czas mowie alergie, uczulenia temat rzeka.....:eek:

Izka ja wrzucam swoje prace na bloga, mam go w opisie....;-)
deco-Latifa

reklama
Do góry