reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ale tu dzisiaj cisza, czyżby weekend się zaczął...
aguska2017
Fanka BB :)
Ja zaglądałam ale też patrze że jakoś nas mało
Bartuś maluje farbkami więc mam spokój na jakiś czas tylko muszę zerkać żeby trafiał na kartki
Bartuś maluje farbkami więc mam spokój na jakiś czas tylko muszę zerkać żeby trafiał na kartki
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Moja Ania leży i bajkę ogląda, ma jakiś marny dzień, bo rozbiła sobie wargę i od tamtej pory marudzi trochę, bo jej spuchło i ją boli, ale jakoś damy radę
aguska2017
oj biedna to całuska przesyłam:*
mój 2 dni temu jak miał nerwa to tak wierzgał na podłodze że też rozciął sobie warge o samochodzikuderzył buziakiem w niego krew sie lała ale jakoś szczególnie sie tym nie przejąl
mój 2 dni temu jak miał nerwa to tak wierzgał na podłodze że też rozciął sobie warge o samochodzikuderzył buziakiem w niego krew sie lała ale jakoś szczególnie sie tym nie przejąl
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ania to taki mały żałośliwiec, zawsze więcej płaczu niż ten ból warty, tulasek taki wtedy, ale każdy inaczej wiadomo. Ona dziewczynka to też inaczej. Synek znajomych to nawet jak w płytki uderzy to wstaje w sekundzie i nic, ani jednej łezki
aguska2017
A mój to zależy czasem jak sie uderzy to żąda abym go pożałowała a czasem wstaje i jakby nigdy nic ale fakt faktem on raczej mało płacze
znajomej córcia to o byle co płacze ale tak jak piszesz każde dziecko inne ;-)
znajomej córcia to o byle co płacze ale tak jak piszesz każde dziecko inne ;-)
i jak???? Ani juz lepiej??????Moja Ania leży i bajkę ogląda, ma jakiś marny dzień, bo rozbiła sobie wargę i od tamtej pory marudzi trochę, bo jej spuchło i ją boli, ale jakoś damy radę
Moj w nocy goraczkowal..... w nocy 2 razy zwymiotowal no masakra ale w dzien juz oki.
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Beata ju z dawno zapomniała o bólu, bez problemu je i pije