reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

rossa he he dobra ta twoj cora
moja znowoz powtarza po babci do mojego m rafal no rusz sie ha ha
:-D

moja Ania zaczęła mówić do tatusia po imieniu i powtarza za mną jak go o coś proszę, więc wygląda to tak, że mała wydaje polecenia tatusiowi. Śmieszna jest bo do mnie nie mówi po imieniu, mama to mama i koniec.
Ostatnio nie pozwoliła mężowi wyjąć prania z pralki, bo mama tam włożyła - to znaczy, że tam ma być. I co mama zrobi to tak ma by. Tłumaczyła ostatnio babci, że jak mama coś położy to nie można tego ruszać, tylko Ania może ruszać mamy rzecz i chodzić w mamy ubraniach.:-)

reklama
A moja Ania właśnie do nas obojga mówi po imieniu nie zawsze, ale często, a jak się zdenerwuje to mówi do mnie: Aśka no weź, dobra nieważne:confused2: i się na mnie obraża:rofl2::laugh2:. Wie jak się nazywa, tylko nawisko ciężko jej wymówić;-),a e i tak wie, o co chodzi

Dziewczyny teraz to taki słodki okres u naszych dzieciaczków- bo są jeszcze takie małe ale już rozumieją i są zabawne....:-D
I ta ciekawość świata....:-D
pytanie- cio to?.....:tak:
super okres dla rodziców i dziecka.....:-D:-D:-D

martusia mam nadzieję, że młody zachowa sie jak na mezczyzne przystało i wstydu mi nie zrobi....:-p:-p:-p

Beata udanego bilansu zyczę!

moja mała dzisiaj jest superbohaterem, zobaczyła gołębia na moscie i krzyczy ,,uwazaj gołąb ulica! zaraz uratuję ten swiat,, myslałam że popłaczę sie ze smiechu bo wykrzyczała to z takim przejęciem.

cudne te nasze dzieciaki szczególnie jak sie rozgadaja.
asieńka niezłe to ze mówi do ciebie po imieniu, moja mama ma na imie aśka i moja julka też podobnie mówi,, Aśka no upokój się, no daj pokój, nie mam pjęcia cio z ciebie rośnie,, (mała zjada pierwsze sylaby więc tym bardziej jak coś mówi jest smiesznie.

mamuśka eeee fajna ta twoja mała....:-D
rośnie nam pani bohater....:-D

rossa zobaczymy, znajac zycie to najpierw strzeli focha, potem nie bedzie chciał dac sie rozebrac a potem ubrac....:-D

moj mlody kolejna noc spi do bani- wstawalam kilkanascie razy do niego....:baffled:

wasze dzieci tez tak beznadziejnie spia???? budzi sie wola mnie i pokazuje ze ja mam siedziec a on idzie spac....:laugh2::laugh2:

reklama
Do góry