reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

hej

lena to Karvol...:-D jest w asda,tesco.
zreszta tu w uk duzo dobrych lekow i wielkie butle, wystarczy ze wiesz na co chore dziecko i sama mozesz kupic dobry lek bez łaski lekarzy....:-D Ja teraz mojemu kupiłam tonic na wzmocnienie po chorobie....:tak:

Jacek polpasiec to zbior krostek blisko siebie i sa wypelnione plynem, zazwyczaj swedzi czasami boli.
wiem bo sama mialam i moj starszy syn- ja mialam na brzuchu a syn na plecach....:baffled:

Corce rossy chyba to nie grozi.

Martusia zasypalo pomorskie???? kiedys przejezdzalam przez twoja miejscowosc- zazwyczaj latem...:-D

u nas w nocy bylo -4....:szok: ale teraz jest +6 wiec bardzoooo sie ciesze...:-D

reklama
rossa zapytaj lekarza czy może to być przymieszkowe rogowacenie lub zapalenie skóry. z tego co słyszałam tego się nie leczy po prostu to się ma ,jedynie można dodawać emolienty do kąpieli. przymieszkowe zapalenie wygląda jak gęsia skórka, krostki raczej nie sa zaczerwienione ale zdarza się ze po kąpieli czy sp[acerze na zimnie czerwienieja, pokrywaja całe ciało lub ppojawiaja się na udach ,ramionach,itp.

Ostatnia edycja:
apropo mowienia to moja mnie rozwala dzisiaj w nocy mowila w pol snie ze chce sluchac plyty a dzis jak juz myslelismy ze spi zawolala ze chce ogorka ha ha ha

mamuśka24 no właśnie dermatolog stwierdził, że to zapalenie skóry ale wywołane jakimś silnym alergenem. Smaruję maścią przeciwzapalną i natłuszczającą - mam nadzieję, że kilka dni i przejdzie.

a moja Ania wczoraj wieczorem: "w tym domu to ja rządzę":-D - tak wszystko szybko łapie i powtarza

Hej! Widzę, że rozgadały się maluchy :) Mój niestety dalej milczy jak zaklęty. Pogodę mamy do bani. Te trochę śniegu co spadło, właśnie się roztapia i robi się breja. W dodatku chyba coś z ciśnieniem bo Rafał od rana jęczący a mnie boli głowa. Ech mogłoby się coś w końcu zmienić z tą pogodą.

reklama
Do góry