reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
mamuśka24 trzymam kciuki za zdrowie malutkiej

u nas wysypka jest nadal, rozsiewa się na dalsze części ciała. Zaczyna już blednąć i nie jest już taka zaogniona. Oddałam psa na kilka dni do mamy, schowałam koce i niektóra zabawki, zabrałam dywan, pochowałam wszystkie mydła, dezodoranty, flamastry, wszystko coby mogło podrażniać skórę. Mam nadzieję, że jej przejdzie. Ania najbardziej tęskni za psiakiem, ciągle pyta kiedy w końcu piesek wróci, wieczorem szykuje jej kolację i woła, żeby przyszła.

rossa a moze próbowalas z Elocom 1mg/g krem.
Ale krem nie masc.
Ja na tej masci jade juz 10 lat....:sorry2: ale jest dobra nawet bdb
Ale to na recepte i smarujesz cieniutko- powinno zejsc.
Jestem alergikiem i wlasnie Elcom mnie ratuje....:tak:
ja to na twarz smaruje ale ta masc to mocne dziadostwo i u dzieci to cienko smaruj.

Hej Mamusie, u was to te bilanse zaawansowane. U mnie w ośrodku jak znajoma poszła ze swoją 2-latką to tylko zważyli i zmierzyli. Ale to też pewnie zależy od lekarza, jednemu więcej się chce zrobić drugiemu mniej.
U nas jeszcze troche do bilansu, aczkolwiek Kuba już waży coś koło 11-12kg.
Moje dziecko nie usiedzi ani chwili, wczoraj przywalił głową o róg ściany, aż babcia się przestarszyła. Guzior wyszedł na pół czoła. Obserwowałam go do wieczora, ale nie był ani apatyczny, normalnie się zachowywał. Mam nadzieje że szybko zejdzie.

www.spacyjka.pl

justi skąd ja to znam teraz Bartek już troche sie uspokoił tzn nie jest cały poobijany jak jeszcze ze dwa trzy msc temu:-D ale wczoraj bałam sie że limo sobie nabił całe szczęście rozeszło sie i prawie nie ma śladu:tak:

Zdecydowanie są to sreberka. Poszłyśmy na spacer, wczoraj nie byłyśmy, bo trochę zajęta byłam. Ania idzie ze mną za rączkę i podskakuje. Nagle do mnie mówi: Ania jest cześliwa (szczęśliwa), bo poszła na dwór:rofl2:. Myślałam, że padnę

te skarbeńka/sreberka nasze są fenomenalne,osobiście uwielbiam słuchać jak dzieci cos powiedza i to jeszcze tak ,,nie zgrabnie,, a jeszcze ile radości i szczęści moga dać tylko dlatego że poszłyśmy z nimi na spacer:-)

u nas oskrzela czyste ale zyrtec musi przyjmować jeszcze przez pare lat, a po tem możemy mysleć o odczulaniu.

mała dzisiaj zaczepiła dziewczynę w poczekalnie usiadła obok niej i mówi,, o jaka fajna bluksia (bluzka), julka tez jest fajna,, i zaczęła jej pokazywac to buty, to kolczyki aby tylko usłyszeć ze wszystkie jej żeczy sa ładne i fajne. coraz częściej odnoszę wrazenie że Julka jest strasznie łasa na komplementy skoro sama się potrafi o nie upomnieć.

reklama
Do góry