reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Dziewczynki Gaja nie ma kataru a ma zatkana jedna dziurke....co z tym fantem zrobic???nie pomaga woda morska, krople ani inhalacje;(

reklama
lena posmaruj małej nosek i czoło mascią majerankowa, powinna pomóc nawilży sluzówki nosa. jesli grzeja grzejniki a nie masz nawilżacza powietrza powies mokre reczniki.powietrze w domu możesz miec za suche.

u nas znów problem z kupka , nic nie pomaga ,chyba zacznę sięgać po pomoc z apteki, czy któras z was uzywała colon c.(pomaga?)

hej
u nas dzis slonko- wiec zaraz wyruszamy na spacer....:-D

lena my zawsze uzywamy masci majrankowej i jest ok, mam tez krople taki olejek bardziej super sprawa zaraz udraznia nosek.

Jacek no powiem szczerze ze ja za psami nie przepadam- dlugo by tu pisac ale kotki lubie...:-D mialam 13 lat kota ale potem go uspalam bo mial raka i sie meczyl- po prostu rak wyrzarl mu skore na brzuchu- zrobila sie rana na 2cm i pomalu wysuwaly sie wnetrznosci- lekarz powiedzial ze sa przezuty i nie daje gwarancji ze po operacji bedzie ok.

Klaudio spal niespokojnie- z 10 razy do niego wstawalam....:baffled: jade dzis od rana na kawach....:eek:
chyba po 4-00 jak przyszlam i polozylam sie do niego to juz z nim usnelam- zmarzlam bo on ma mala kolderke....:-D
ale jaki byl szczesliwy gdy ujzal mame po przebudzeniu....:laugh2:

Mamuska jak byłam w ciąży to piłam colon c. W smaku obrzydliwe, ale skuteczne. No przynajmniej na mnie działało. To taki granulat (ja na to mówie śmiecie) co się z wodą miesza i powstają z tego takie gluty jak kisiel. Trzeba pić przed śniadaniem i przed kolacją i zapić to wodą albo sokiem. Jeśli chcesz to dać małej to nie sądzę żeby chciała wypić :(

Beata to kiepski żywot miał Twój kot :/ Biedny musiał się nieziemsko męczyć.

Osobiście chciałabym psa, ale nie mam na niego warunków, no chyba, że jakieś maleństwo. Za to Rafał to koty ubóstwia. Lata za nimi i tulić chce :D

mama-iza no własnie Klaudio tez na spacerze dorwał kota i za nim fruwał....:-D
Parę domów za nami mieszka babka co ma 10 kotów....:szok:

mój młody własnie dorwał nowy przebój....:-D

[video=youtube;nnzsCPqJCy8]http://www.youtube.com/watch?v=nnzsCPqJCy8&feature=related[/video]

lena posmaruj małej nosek i czoło mascią majerankowa, powinna pomóc nawilży sluzówki nosa. jesli grzeja grzejniki a nie masz nawilżacza powietrza powies mokre reczniki.powietrze w domu możesz miec za suche.

u nas znów problem z kupka , nic nie pomaga ,chyba zacznę sięgać po pomoc z apteki, czy któras z was uzywała colon c.(pomaga?)
nosek ok a dlaczego czoło??i tak mysle ze to powietrze juz zmniejszyłam na 19 temp.zobaczymy co dzisiaj bedzie
hej
u nas dzis slonko- wiec zaraz wyruszamy na spacer....:-D

lena my zawsze uzywamy masci majrankowej i jest ok, mam tez krople taki olejek bardziej super sprawa zaraz udraznia nosek.

Jacek no powiem szczerze ze ja za psami nie przepadam- dlugo by tu pisac ale kotki lubie...:-D mialam 13 lat kota ale potem go uspalam bo mial raka i sie meczyl- po prostu rak wyrzarl mu skore na brzuchu- zrobila sie rana na 2cm i pomalu wysuwaly sie wnetrznosci- lekarz powiedzial ze sa przezuty i nie daje gwarancji ze po operacji bedzie ok.

Klaudio spal niespokojnie- z 10 razy do niego wstawalam....:baffled: jade dzis od rana na kawach....:eek:
chyba po 4-00 jak przyszlam i polozylam sie do niego to juz z nim usnelam- zmarzlam bo on ma mala kolderke....:-D
ale jaki byl szczesliwy gdy ujzal mame po przebudzeniu....:laugh2:

a jak nazywa się ten olejek??

lena ja też maść majerankowa stosuje;-)
hej i u nas wreszcie troche śniegu spadło i dziś znowu sypie
mały zadowolony ale wczoraj jak wszedł na trawnik(bo u nas na chodnikach była minimalna warstwa śniegu)to gdy zobaczył że na bucikach ma śnieg zaczął go strzepywać:-D
dziś też mam zamiar z nim na troche wyjść

reklama
Cześć dziewczyny!
U nas od rana zimowo się zrobiło. Śnieg delikatnie prószy i wygląda na to, że pogoda przyjemna :) Później przejdziemy się na spacer to zobaczymy jak Rafał na śnieg zareaguje :D

Beata
fajny ten kurczaczek :D

Do góry