reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Justi, Jacek O rany, ale macie dużo śniegu! U nas tylko trochę w nocy poprószyło i praktycznie już nic nie ma :( Fajne zdjątka wrzuciliście :)

Dobrze, że dzieciaki zdrowieją. Ciekawe tylko jak tam u Rossy..

reklama
Jacek macie już tyle śniegu:szok:
fajne zdjęcia
Beata my byliśmy możez godzinke ale mały w wózku był bo tak wiało że masakra i nie chciałam żeby sie teraz zaziębił bo za tydzień ma urodzinki:-)
Mama iza i co Rafciu śpi?bo mój padł o 19 a wstał o 5:eek: ja nie wiem jak dzieci moga być tak wytrzymałe a co najzabawniejsze on nie chciał iść spać!
Rossa odezwij sie bo zaczynamy sie martwić?

Dziewczyny ale u Was dużo śniegu:)

Ania dzisiaj u niani nie była za bardzo grzeczna:confused2:, dwa razy uderzyła roczną Zuzię:zawstydzona/y::-( ale potem, jak ze mną godzinę była w szkole to super się bawiła:), rysowała z dziećmi, nie bała się, dusza towarzystwa.:-p Jutro jedziemy na urodzinki Zuzi, mam nadzieję, że nie wywinie żadnej akcji:confused2::rofl2:. Obiecała dać Zuzi prezent, zaśpiewać jej sto lat i chce jej pomóc w dmuchaniu świeczki

asienka może Ania miała dziś gorszy dzień albo mała Zuzia zrobiła coś co nie spodobało sie Ani takie jednorazowe zachowanie to nic innego jak pokazanie swoich emocji trzymam kciuki oby jutro spełniła swoja obietnice;-) widzisz nawet aniołki maja gorsze dni:-D;-)

Aguśka powiedziała, że Zuzia była niegrzeczna, czyli pewnie zabrała jej jakąś zabawkę. Przeprosiłą ją, były tulaski i buziaczki, ale jednak... Ogólnie to one dwie najlepsze koleżanki są, Ania przepada za Zuzią, Zuzia za Anią.

Aguska śpi śpi. Przestał spać w dzień i teraz pada o 20 :) Luksus jak dla mnie :) Tylko w dzień tak koło 17 marudny się robi, ale da się przeżyć :)

Asienka widzisz, jednak bez zdania racji Zuzia nie oberwała. Z jednej strony dobrze, że Ania potrafi zadbać o swoje, ale z drugiej przemoc to nie jest wyjście. Co by nie było Ania to mądra dziewczynka i na pewno zrozumie, że nie wolno nikogo bić. Spokojnie :)

Jacek:
A u nas Dobrusia wciąż na chodzie, spała w dzień ze 3 godziny (śnieg + lipomal) nie mogłem jej dobudzić a teraz trudno ją unieruchomić. Ale budziła się przesłodko w moich ramionach. "Tato" było dziś z 1000 razy ale teraz ogląda "Sezon na misia z mamą" Mieliśmy ubaw jak jej przykręciłem analogowy aparat do statywu i chodziła z nim i "robiła" zdjęcia Zawratowi, Tacie (ze spinką we włosach) i co się dało

asienkahttps://www.babyboom.pl/forum/members/asienka_r-54058.html wyluzuj wystarczy za każdym razem palnąć kazanie i w końcu zapamięta. Dobrusia co dzień przyleje Miriam z początku przepraszanie było z wielkim bólem a teraz albo od razu albo po krótkim zastanowieniu.
https://www.babyboom.pl/forum/members/asienka_r-54058.html

Witam niedzielnie:)
wszystkie dzieciaki mają etap na bicie. Wczoraj przyszli do nas znajomi z rówieśnikiem Kubusia. I Kuba zabrał samochód. Kacperek wpadł w szał i zaczął okładać Kube, a Kuba jak ta sierotka zdziwiony, bo nie ma odruchu bicia, ale za drugim razem jak to Kacper zabrał zabawkę Kubie to Kuba zaczął go bić. Oczywiście ja ja znajoma kazanie dałyśmy, ale to się okaże jak długo chłopaki będą pamiętać :-)

Jacek ale macie fajnego pieska. Mój M uparł się na malamuta, a ja nie chce takiego psa co ma w genach uciekanie :crazy:

justi Witaj:-). Dziękuję. Wszystkie duże psy lubią uciekać nasz też urządza sobie spacery. Ostatnio zwiał z połową budy i poszedł na 5 km spacerek i jak już wracał spotkał go sąsiad i przyprowadził. Za co dostał czteropak piwa. Resztek budy nie znalazłem:-(.Generalnie jest tak że jak ma się dobre ogrodzenie a pies dużo spacerów to nie zwieje. Mnie brakuje tego pierwszego. Niestety ostatnio straciliśmy kotkę, Dobrusia tak ją lubiła że bardzo tęskniła. Zobacz załącznik 425586Zobacz załącznik 425587

reklama
Do góry