reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

cześc !!!
Beata a co to za specyfik dostałaś ze tak szybko pomógł?
Twój mały mimo tego zapalenia ładnie dzisiaj zjadł, ale najwazniejsze że lekarstwo mu sie podoba i nie masz problemu z podawanie.

u nas dzisiaj pobudka o 9, i jakoś nie mogłysmy się zebrać żeby wyjśc ,ale juz jestesmy po spacerku więc mała spokojnie sie bawi a ja mam chwilkę dla siebie. u nas słoneczko ładnie swieci ale chciałabym troszkę sniegu bo mała własciwie to nie wie co to jest ten snieg.:-(

reklama
Jacek:
U nas Dobrusia śpi już 2 godziny. Przed zaśnięciem wycięliśmy ciasteczka z tego ciasta co nam Jagoda zrobiła (zachowałem połowę na drugi raz ) Fanie mała wałkowała ciasto i naśladując mnie posypywała mąką. Teraz upiekłem (dzisiaj wyszły) i czekam aż się obudzi tojej dam.
Dziewczynki są słodsze

beata dobrze ze juz po ospie zdrowka
a my po kontroli u lekarza wychodzi na to ze 10 dni i po ospie w pon do przedszkola

Ostatnia edycja:
Witam:-) czy ktoś chętny na śnieg, u nas pełno napadało w ciągu jednego popołudnia, aż dzisiaj auto zamarzło :crazy:. Ale plusem jest to że w końcu wyszliśmy na saneczki.
Beata, przypomniało mi się na afty i krostki w buzi skuteczny też jest dentosept w żelu, ale nie wiem jak u was z dostępnością tego leku, miejmy nadzieję że szybko problem się skończy.
Mama Iza, przesyłam cały worek śniegu :-)

Ostatnia edycja:
hej
mamuśka juz podaje nazwe leku co stawia na nogi LEMSIP MAX cold&flu lemon- mnie postawilo od razu, starszego syna tez albo przypadek albo lek dobry...:-D

martusia super ze i u was ok.

justi nie wiem czy maja tu ten lek co podalas ale ten co kupil S jest ok- pomaga, na jezyczku juz jest mala plamka.
sniegu macie mase, ja za sniegiem nie tesknie...:-D

Jacek podeslij te ciacha.....:-D

moj mlody kima, zaraz go zbudze i idziemy na spacer bo tu wiosennie ;-)

hej
justi ile śniegu!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
u nas dziś tylko troche popruszyło z małym akurat wyszliśmy to popatrzył chociaż przez chwile na śnieg.chociaż do śniegu to daleko było:-D
fajnie że dzieciaki zdrowieja to najważniejsze

reklama
Jacek to ja posmaruje dzemem ;-)
Ale snieguuuuuu
Ale ja za nim nie tęsknię...:-D

Aguska a długo byliscie na spacerku>????

My zaliczylismy 2 godz marsz....:-D
ale 15 min to juz na raczki mlody chcial, nie mial sily wracac...:-D
wszystko by bylo ok, tylko ten ból pleców....:baffled:

Do góry