reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Uspokoił się na szczęście. Horror normalnie. Ja nie wiem czy to ta pogoda tek działa czy on po prostu taki jest. Pół godziny i do spania, bo ja histerie odstawie :D

chyba pogoda wiesz bo mój po prostu okropny sie zrobił a chwilami po złości mi robi strasznie:sorry2: ale to z nudów:tak:
kurcze jak ma już nie być tej zimy to niech chociaż wiosna przyjdzie bo z tą przedłużona jesienia to zwariować można:dry:

Aguska masz racje. Podobno ma już być coraz zimniej, ale jakoś mi się wierzyć nie chce. Rafał też często robi mi jak Twój Bartuś, po złości. Teraz przychodzi i przytula się. Łobuz jeden :D

Aguska Na szczęście śpi już. Koszmar. A te przytulanie to zwykle granie na emocjach :D Ale jakie skuteczne :D

Asienka
skoro Twoja Ania też nieznośna to to chyba faktycznie pogoda tak na nich działa.

no to rośnie nam pokolenie urwisów!
moja też gra mi na uczuciach jak coś chce to mówi tym swoim głosikkiem ,,mamoo! kosiam cie,, i jeszcze robi te maślane oczy, a jak dostanie to co chce to odwraca się na piecie i ma mnie gdzies.

musza ją zaraz zagonić do spania, bo znalazła sobie zabawę makaronem do spagetti i krzyczy że to jej lasso.

miłych snów ,odezwe się pewnie jutro.

reklama
Witam z wieczora.

U nas dzieci w porządku. Troche sie nudza, bo wracam zmeczona po pracy, a moja druga polowa dyla na drugą zmianę, i nie bardzo mam siły by z nim czas spedzac jakos kreatywnie. Tylko Zosia dzis doprowadzila do zbicia butelki tranu. Podłgoa w kuchni jeszcze sie slizga.

A propos Zoska. Wasze dzieci mają naprawde piekne imiona. A u nas Staś, Zosia. Trzecie pewnie bedzie Marysia albo jakiś inny Jaś. Nuda. Gdzie im do Gniewomira.

No nic. Czas jeszcze troche popracować i spać.

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

Do góry