reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Mama-iza moj klaudio o 19-00 zrobil odlot ale od 17-00 marudzil....:eek:
pewnie do 8-00 moj pospi- oby..:-D
moze jak wykapiesz Rafałka powedruje w objecia Morfeusza.....:-D:-D
Moj Oskar dzis mial wolne bo w szkole tez ogrzewanie nawaliło i jutro idzie do szkoly....:laugh2::laugh2::laugh2:
ciesze sie!!!!
od 17.12 ma ferie i caly czas siedzial i bąki zbijał.....:wściekła/y::wściekła/y:

Ale macie dobrze :)
Idziemy na ostatnie siku i koniec.

Beata szybko mają u Was dzieciaki wolne. Dobrze, każdemu należy się kilka dni wytchnienia :)

Nic dziewczyny kończe na dziś. Jutro napiszę jak to wszystko się skończyło. Dobarnoc :*

Ale macie dobrze :)
Idziemy na ostatnie siku i koniec.

Beata szybko mają u Was dzieciaki wolne. Dobrze, każdemu należy się kilka dni wytchnienia :)

Nic dziewczyny kończe na dziś. Jutro napiszę jak to wszystko się skończyło. Dobarnoc :*

w uk dzieci sie nie przemeczaja.....:-D

Oskar w 5kl ma material z 3kl szkoly podstawowej.....:eek:

w lutym ma ferie i w marcu a w kwietniu ma miesiac wolnego i w czerwcu tydz.....:szok:
wiecej wolnego jak nauki.....:laugh2::laugh2:

Iza zagoń goooooo ......:-D

ps- piszac ze mlody poszedl spac o 19-00, u mnie jest godz do tylu.....:-D

z tym spaniem to jakoś ciężko. Moja mała miała okres że przestała spać w dzień, teraz znowu śpi ok. 2 godzin. Tylko, że jak śpi w dzień to wieczorem zasypia przed 22, a to dla mnie trochę za późno, bo muszę codziennie wstać o 4.30. I nie wiadomo co gorsze.

Martusia1605 zdrówka życzę i uważaj, bo to bardzo zaraźliwe.

Hej! My już od 9 na nogach. Rafał zasnął z ciężkim bólem o 22! :D Koszmar jakiś. Dziś spróbuje mu dać ciepłe mleko, może się skusi i zaśnie, kiedyś na niego działało. Nie wiem jak to dzisiaj zorganizować, czy kłaść go spać w dzień czy nie. Jakieś sugestie? :D
A jak Wam minęła noc?

reklama
mama iza wiesz co faktycznie Rafał to wytrwały jest:tak:może spróbuj znowu go nie kłaść w dzień i tak jak piszesz daj ciepłe mleczko i może zasnie?wiesz ja swojemu nadal daje mleko na kolacje przed snem:tak:i chyba to go wycisza
bo ja myśle że gdyby dzieciaki mogły poszaleć na dwórku to by szybciej chodziły spać a tak jak pogoda nie wiadomo jaka to gdzie maja sie wyhasać:confused:

Do góry