reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Dziewczyny, pytam Was wlasnie o to spanie, bo sama nie wiem co robic. Niby normalnie o 13 chodzi spac i tak max 2godz spi, ale to uz coraz rzadziej a wtedy wieczorem to tak o 21 juz spi, ale to tez gonic go musze. Teraz np wrocilismy ze spaceru (pogoda bombowa, wczesna wiosna normalnie:)) i powinien juz spac a on ani mysli. Bawi sie w najlepsze. Tyle ze jak nie pospi teraz to o 16 odplynie, a potem na noc to juz nawet o 23 bedzie mu ciezko spac. Koszmar :D

Beata i co wiesz juz kiedy Ci naprawia? Dobrze, ze mrozow nie ma.

reklama
to mój tak wczoraj miał nie chciał spać a na zakupach jak już pisałam odpłynął:confused2:i 22 po wielkich trudach zasną.
ja go zabawiam jak zbliża sie kryzys właśnie koło 15-16 u nas tak jest ale nie zawsze.wtedy staram sie z nim bawić i jakoś sie rozbudza i wtedy pada na nos najpóźniej o 19.
spróbuj go może zabawiać tylko na pewno nie puszczaj bajek bo mój to wtedy odpływa:-D:-D:-D no i u nas jak w tych godzinach wychodzimy na dwór to Bartek w wózku też zasypia:sorry:
dziś mały nie spał i już nie będzie spał mam nadzieje bo mam na dzisiaj plany na wieczór więc dobrze by było gdyby szybko poszedł spać

Aguska boje sie tylko ze jak np pojdzie spac o 19 to pospi do 22 i finito. No ale chyba nie ma wyjscia trzeb zaryzykowac :) Najwyzej poloze sie razem z nim o tej 19 :D

Pogoda mam 0 stopni. Ale tygodnie można skorygowanych składkach pogoda c.-10, który w pogoda nie wzorca. Jest wschód od Moskwy. Przejdź do mojej witryny www.baby5741.com alexa rangi 20000.

Ostatnia edycja:
eeee dziewczyny najlepiej to czasami ignorowac nieproszonych- zmecza sie i pójdą dalej.....:-D

Wiec z tym spaniem to roznie.
Moj starszy syn to spał w ciagu dnia do 4 roku zycia od 13-00 czasami nawet do 16-00 :szok::szok:
A wieczorem o 20-00 mial odlot ale o 6-00 wstawał.
Klaudio to rano lubi pospac do 9-00 a czasami nawet do 10-00....:szok:
wtedy jak zasnie na godz to po 21-00 idzie spac....:cool:
wiec chyba albo rano o 8-00 bede go budzic albo zlikwiduje drzemke w ciagu dnia...:laugh2:

aaaaaa jutro o 11-00 przyjdzie fachowiec- moze bede dogrzana.....:-D

Aguska, Beata póki co jest tak, że zasnął w wózku na jakieś pół godziny bo akurat do domu wracałam i do sklepu musiałam zajść. Obudziłam go siła rzeczy jak do domu wchodziliśmy i póki co chodzi i marudzi, ale na jakoś bardzo śpiącego to nie wygląda ;/ wykąpie go zaraz i nakarmie to może bardziej senny się zrobi. Zobaczymy co wyniknie :D Ciężko wyczuć co z tym spaniem. Fajnie by było jakby miał tak jak Oskar. Idealnie jak dla mnie :)
Oby Ci jutro naprawili, bo to kiepsko w zime bez ogrzewania.

reklama
Do góry