reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

rossa ja to o zakupach moge pomarzyc, bo klaudio w sklepie dostaje małpiego rozumu- szok....:szok:
w wozku nie siedzi od wrzesnia, chodzi siam.....:-D
po sklepie biega, krzyczy i ucieka- dlatego my zawsze w piatek przez net zamawiamy w tesco na caly tydzien.
jak chcemy jechac do hipermarkietu to po pier*doły....:-D albo na spacer- bo tak to masakra....:eek:
my tu szkole i place mamy blisko wiec ok.
ale do najblizszego centrum mam w jedna strone 3,5km- czasami ide z dzieciakami wtedy to wozek biore.....:tak:
ale rzadko chodze, bo z powrotem to klaudio ucieka nam i idzie tam gdzie nie trzeba....:-D

reklama
Ostatnio doceniam to, że moje dziecko to prawie Aniołek:cool2::-p, wiadomo są dni, że ma okropny dzień, ale generalnie grzeszyłabym narzekając na młodą. Ma swoje fochy, widzimisię, ale na szczęście nie wiem, co to histeria w sklepie, jak z półki coś weźmie to jedzie z tym do kasy, ładnie kladzie, żeby skasować. Ataki histerii nie są za częste, płacz też u nas rzadko. Ona raczej towarzyska, ale i ostrożna, więc odpukać większych problemów nie mamy

Różyczko witaj i napisz coś o sobie

Jestem mama 16-miesiecznego Olka:) siedze sobie z nim w domku bo jestem na urlopie wychowawczym. A ze pogoda za oknem nie sprzyja spacerom to mi sie nudzi i dłuzy juz w domku.... dzis mielismy isc do reala bo maja jakies promocje na dzieciece rzeczy a tu klops bo leje:-(

rossa u nas jezeli chodzi o to pik w sklepie to jest tak ze Oliwka chce przy kasie sama robic pik tym co jest dla niej kupione hih

co do chodzenia za raczke to my swego czasu kupilismy takie szelki i Oliwka nie chciala w nich chodzic, a ze miala wybor szelki albo raczka to wybrala raczke heh

Oliwka tez dostala ode mnie jelitowke siet

różyczk@ witaj

Ostatnia edycja:
reklama
różyczka witaj i na tym wątku
martusia zdróweczka
u nas dziś mały bawi sie ciastolina:-D jeśli można to nazwać zabawa bo ja rzucał gniótł itp:-D
mały nie spał więc wieczór znowu dla sibie oj jak fajnie

Do góry