reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
beata no to chyba najlepsze rozwiazanie, my tez swego czasu kupilismy male ogrzewanie na prad bo wynajmowalismy b. zimne mieszkanie, a teraz jak juz mieszkamy gdzie indziej tez sie namono przydaje, a Ty w Polsce mieszkasz?

Ostatnia edycja:
witajcie w Nowym Roku
Moje dziecię nie dotrwało do północy, mam nadzieję, że 2012 będzie pełen zdrowia przede wszystkim.
A ja dzisiaj w pracy ledwo siedzę, znowu przydałoby się kilka dni wolnego

Witam w Nowym Roku
Ania poszła spać w Sylwestra o normalnej godzinie, czyli 19.45 i nic jej nie ruszyło:):) Bardzo cenimy sobie naszą codzienną rutynę. Ania wie, że jest pora spania:):). Czasem jak jesteśmy w gościach to siedzimy dłużej, ale Ania każe nam iść do domu, bo ona jest zmęczona:-p, ale fakt, u nas drzemki w dzień już nie ma

Hej! Zbieramy się właśnei na spacer. Słońce świeci to trzeba korzystać :)

Asienka Moim zdaniem taka rutyna to dobra sprawa. sama staram się ja utrzymać, ale ciężko bywa, zwłaszcza z wieczornym spaniem. Od kiedy Ania nie śpi Ci już w dzień? Sama przestała się kłaść? Zastanawiam się ile czasu jeszcze Rafał będzie robił sobie takie drzemki.

Rossa dasz rade, piątek wolny :)

Beata jak tam? Trzymacie się? Mam nadzieje, że nic Was nie złapie przez to zimno.

Mama Iza już od wiosny zeszłego roku, jak byliśmy w Polsce to jakoś mało obchodziło ją spanie, wolała się bawić. Ja ją kładłam, a ona nie chciała, w końcu jak padała to już było koło 16 i to zdecydowanie za późno, bo potem szalała do 22.30, więc jak była już bardzo zmęczona to ja jakoś zagadywałam i samo przeszło:):). Tym sposobem kładzie się spać wcześniej wieczorem. My mamy wolny wieczór:):) a rano potrafi do 9 pospać, więc wszyscy są zadowloeni

asienka to u nas staram sie też mieć taka rutyne dlatego Bartek często chodzi spać o 18-19 ale jak nie śpi w dzień a np wczoraj byliśmy na zakupach i zasnął nie wiadomo kiedy w wózku o 16:confused2: więc do 22 szalał.
ale dziś jeszcze nie spqał i liczę że normalnie pójdzie spać.z jednej strony chciałabym żeby miał jeszcze drzemki w dzień bo wiadomo że sen jest jeszcze bardzo ważny ale z drugiej strony jak ja wieczorami mam z nim walczyć ...
dlatego nie zmuszam go do spania jak zaśnie to zaśnie jak nie to nie.

my już po spacerku mały zaraz obiadek będzie jadł

reklama
hej
martusia generalnie do czerwca 2011 cale zycie w Gdyni mieszkalam a potem spakowalam walizke i do S do uk przyjechalam z szarańczą.....:-D
W pl nasze mieszkanko wynajelam wojskowemu a tu poki co wynajmujemy z agencji.....:sorry:

aguska na dworzu teraz jest 10c wiec spoko.

rossa witaj.

mamaIza pierwszy raz w zyciu spalam tak grubo ubrana.....;-)

moj mlody tez wlasnie buntuje sie ze spaniem w dzien, o 16 bedzie kryzys.....:cool:

Do góry