reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
tygrynka ja króciiutko karmiłam ale jakoś tak długo wszystko wracało do normy np do roku czułam bulgotanie w brzuchu jakby coś mi sie tam ruszało:eek: ale ja jestem po cc.no i mam stanowczo duższy okres niż kiedyś:baffled::confused2::-(

a u nas wlasnie poszedl prad w calej wiosce od wiatru dobrze ze chociaz mialam wszystko na jutro zrobione tylko jak u nas nie ma pradu to nie ma nic bo my mamy wsjo na prad

Asienka i Aguska dzięki za odpowiedzi!
Martusia to wieczór przy świecach był? :)

ja w końcu od piątku dobrze się czuję, szkoda, że akurat w andrzejkowy weekend tak mi wypadło ;) zamiast na imprezie wylądowałam pod kocem.. :)

Co do okresów to ja założyłam wkładke Mirene i pozbyłam się ich :-) co mnie bardzo cieszy ;-)pierwsze 3 mies jeszcze miałam plamienia teraz już zanikło, ponoć są dobre dla kobiet które mają obfite miesiączki
Tygrynka nie myślałaś o takim sposobie anty ?? ;-)
Martusia ja nie mając prądu nie miałabym centralnego buuuuu

hej dziewczyny dopiero odkryłam to forum a właściwie dowiedziałam się o nim od mojej szwagierki od niedawna mieszkamy z mężem i naszą kochaną córeczką Anastazją we Wrocławiu więc jeszcze nie poznałam do końca tego miasta .Nasza córeczka skończyła już dwa latka i jest troszkę zbuntowana czasami nie wiem jak za nią nadążyć;) Pozdrawiam wszystkie mamusie z Wrocławia i okolic;)

Anulaa myślałam, ale na później, bo za dwa lata chcemy starać się o drugie dziecko, a to chyba na 5 lat jest?
Witaj Wiola :)

u nas takie wiatrzysko że nie chcę się nosa z domu wyściubiać.. ale po południu trzeba będzie się ruszyć, brrrr

Tygrynka tak na 5, ja na razie nie mam w planach więc dlatego się zdecydowałam ale gdy bym faktycznie myślała o dzieciach jeszcze nie założyła bym jej, choć moja koleżanka która właśnie mnie namówiła na nią miała po 1-szym dziecku przed planowaniem 2-ego wyciągnęła i bez problemu zaszła w ciąże

hej tygrynka jak to jest to forum to jest z całej Polski czy tu się wybiera miasto,np.że jak mieszkam we Wrocławiu to wybieram miasto Wrocław czy każdy pisze nieważne skąd;)

reklama
Do góry