reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Aguska ale jak Ci powie że coś chce jak wtedy już będzie wszystko na nie :-D
Kroma charaktery mają inne Nikola rozrabiaka i uparciuch a Wiki maruda :rofl2:

reklama
asienka cierpliwosci*moja mi ostatnio zrzucila dvd nowe bo chciala sobie bajki wlaczyc a przy okazji spadajace dvd rozcielo kabel
aguska ja tez musialam dzien kombinowac nim odkrylam jak pisac na forum w komorce

dziewczyny słyszałyście o tym jak rodzice w galerii handlowej dali klapsa synkowi i grozi im teraz więzienie?ja także nie jestem za nawet symbolicznym klapsem moje dziecko nawet nie wie co to słowo znaczy.ale sa pewne granice bez przesady a najgorsze że ludzie gdy na prawde rodzice sie znęcaja to milcza nikt nic nie słyszał ani nie widział.
ja mieszkałam kiedyś w bloku gdzie niżej piętro babka ma nie wiem ile tych dzieci ale koło 5 gdzieś.to takimi tekstami dawała że szok.ale nikt nigdy jej nie podkablował ja za krotko tam mieszkałam i tak sie z ta kobieta raz pokłociłam.ale tam było tak wiecznie gwarno przekleństwa na te dzieci to norma a wszyscy udawali że nie słysza.nawet do niespełna 2 latka powiedziała choć tu ty mały pierd... bachorze bo ci przypier....
o takim słownictwie mowa.
oczywiście z opieki ciągnie do tej pory ile wlezie ale wkoncu poszła do pracy wow!
takimi rodzinami to ldzie powinni sie interesować
ach musiałam komuś to powiedzieć

Aguśka no właśnie słyszałam o tej sprawie i masz rację, za prawdziwą patologię się nie biorą. Mnie się wydaje, że teraz to będzie działało w złą stronę, bo podobno według niej nawet dziecko może donieść na rodziców, że je biją:confused2: i komu uwierzą?? Pewnie dziecku i co wtedy???

Wiecie co na przesłuchaniu ostatnio 16-letni synek do ojca powiedział "piśniesz jeszcze słówko a jak wrócisz do domu to ci tak wykur..e że więcej razy o własnych siłach tu nie przyjdziesz.."
I tak będzie wyglądał świat za pare lat !! dzieci będą rządzić rodzicami jak tak dalej pójdzie!! Paranoja!!

reklama
Do góry