reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

No dla mnie to tez smieszne bo nawet jak dziecko pomiedzy 15 mies a 3 lata nosi pampersa to niby co mu przeszkadzaja rajstopy. :confused: Moj pampka juz od jakiegos czasu nie nsi wiec w dupke zimno bedzie.
Poszukam i zobacze. U nas ostrych zim nie ma bo najwyzej do -7 ale zawsze to jednak zimno. Tu inaczej ubieraja bo jak ja mam mjego w sweterku i kurtce to szkotki ida z dziecmi prawie z golymi nozkami :sorry2: wiec nan nich nie ma co patrzec.

to tak jak w Irlandii:tak:;-), ja też na Irlandczyków nie patrzę, bo ubierają nap zimową kurtkę i gołe nogi i bez czapki:baffled:

reklama
dziwne jakies z tymi rajstopkami ja tam sobie nie wyobrazam nie ubierac, przeciez mozna sobie nerki przeziebic, jak nie ma u Ciebie to moze ktos Ci z Polski przysle, albo moze sa u Was kalesony? Albo kup dziewczece w koncu pod spodniami nie widac

Witajcie
dzięki za medale ;-):-D
czekam tylko kiedy to się skończy, dziś idziemy na spacer i to samo Niki nie chciała papa, a Wiki chce papa....:confused:
Obiad zrobiłam Niki nie chciała tego makaronu,na drugie leniwe zrobiłam pech chciał i jej pokroiłam Niki nie chciała pokrojone... żelki im dałam węże Niki nie chciała dwa Niki chciała ciałe :angry::angry: wrrrrrrrr... kiedy się to skończy :szok:

Nie miałam synka więc nie wiem jak z rajstopami, a dla chłopców nie robią z wypukłościami z przodu ?? :-D

anulaaa współczuje ci ale pewnie nie długo jej to przejdzie ale wtedy pewnie druga zacznie:-Dwięc cierpliwości
co do rajstopek to już pisałam hehe nie robia z wypukłościami:-D

Nio właśnie Niki przejdzie to Wiki zacznie :rofl2::rofl2: Wiki zawsze później łapie od Nikoli...
A może wda się w mamusie i nie będzie takim dzikusem :tak:

Nie liczyłabym na to:rofl2:
mój też czasem do szału mnie doprowadza no dzisiaj z bajkami wymieniam jakachce (bo na kompie mu często puszczam) a on na każda nie nie nie w końcu mowie to jaka?bo zaraz żadnej ci nie puszcze i wtedy jest ryk bo on chce... i tu trzeba pomysleć bo przecież on jeszcze nie powie i bądź tu mądrym cóż ten mój księciunio chce.oj dzisiaj do niego już powiedziałam Bartek zacznij gadać bo mama oszaleje

martusia- dzieki za propozycje:) ale znalazlam na ebay-u . Mam z poprzedniej zimy ale pewnie nie sa juz dobre.
agusia- cierpliwosci u nas bylo podobnie, teraz minelo choc czasami jeszcze jest malo zdecydowany :sorry2:

reklama
Aguśka Anulaa ma rację , jak zacznie gadać to oszalejesz:-D:-D:-D, ja tak mam, przez chwilkę jest cisza a tak to ciągle gadanie i gadanie:-p, czasem robimy coś w kuchni, to Ania do mnie mówi mamo gadaj ze mną:-p:-D i muszę jej mówić, że np kroję marchewkę a potem będzie to i to itd;-)

Do góry