reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
a mój pokazuje jak go np brzuszek bolał albo jak chce jeść to mlaska i mniam powię albo am więc czasem jakoś sie domyśle.słyszałam że u chłopców to jest magiczne 2 lata jak je przekroczy to sie rozgada no zobaczymy

aguska- u nas jest podobnie niby gada na całego, ale nie zdecydowana jest, nawet jak ją coś boli to trzeba ciągnąć za język i czasem zmyśla.
anulka- to masz wesoło z dwiema w tym samym wieku, ale mam koleżanki bliźniaczki i mają całkiem inne charaktery, jedna spokojna, a druga żywa i wszędzie jej pełno.

Witajcie czy można dołączyć do Waszego grona>>>????
Jestem mamą Gai która skończyła 16 m-cy:)A widzę, że są tutaj dzieci podobne do niej wiekiem:)

lenka witaj;-)
dziewczyny jak po weekendzie?
u nas był wujek Bartusia(mój brat) i mały z nim szalał.zauważylam też że młody coraz więcej mówi oczywiście jeszcze niezrozumiale dla mnie ale coraz więcej prób:-)
potrafi powiedzieć auto tylko mówi tak:aaaaaauuuuu....to:-)
a dziś jakaś maruda z niego nie wiem chyba to przez pogode bo póki co zębów dodatkowych brak

reklama
Martuśka zdrówka

U nas weekend spokojny, znaczy niedziela, bo w sobotę ja w pracy. Za to dzisiaj moje dziecko taki popis dało:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:, nakrzyczałam na nią:sorry:, ale udało się naprawić, co młoda zepsuła, więc już się uspokoiłam. Młoda też, mam nadzieję, że to koniec głupot na dziś:confused2:

Do góry