reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
a mój pokazuje jak go np brzuszek bolał albo jak chce jeść to mlaska i mniam powię albo am więc czasem jakoś sie domyśle.słyszałam że u chłopców to jest magiczne 2 lata jak je przekroczy to sie rozgada no zobaczymy

aguska- u nas jest podobnie niby gada na całego, ale nie zdecydowana jest, nawet jak ją coś boli to trzeba ciągnąć za język i czasem zmyśla.
anulka- to masz wesoło z dwiema w tym samym wieku, ale mam koleżanki bliźniaczki i mają całkiem inne charaktery, jedna spokojna, a druga żywa i wszędzie jej pełno.

Witajcie czy można dołączyć do Waszego grona>>>????
Jestem mamą Gai która skończyła 16 m-cy:)A widzę, że są tutaj dzieci podobne do niej wiekiem:)

lenka witaj;-)
dziewczyny jak po weekendzie?
u nas był wujek Bartusia(mój brat) i mały z nim szalał.zauważylam też że młody coraz więcej mówi oczywiście jeszcze niezrozumiale dla mnie ale coraz więcej prób:-)
potrafi powiedzieć auto tylko mówi tak:aaaaaauuuuu....to:-)
a dziś jakaś maruda z niego nie wiem chyba to przez pogode bo póki co zębów dodatkowych brak

reklama
Martuśka zdrówka

U nas weekend spokojny, znaczy niedziela, bo w sobotę ja w pracy. Za to dzisiaj moje dziecko taki popis dało:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:, nakrzyczałam na nią:sorry:, ale udało się naprawić, co młoda zepsuła, więc już się uspokoiłam. Młoda też, mam nadzieję, że to koniec głupot na dziś:confused2:

Do góry