reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Witajcie
Nikola mi dziś taką histerie w wannie zrobiła jakby ją ze skóry obdzierali....wszystko jest na nieeee!!!!! Kąpać nie, łowy myć nie , rozbierać nie, dajesz jej śniadanie "Niki to nie chciała", obiad dajesz nie tak łyżke położysz "Niki tak nie chciała", posadzisz ją na krzesło "Niki sama chciała", spać idziemy "Niki nie chciała spać", srek jej dasz "Nikia sama otworzy" nie dała rady drze się że nie umie jeść nie będzie, wychodzimy z domu "Niki nie chciała isć" rajstopy ubiera dajesz 5 par do wyboru "Niki chciała te" wyciąga 6 pare z półki od starszej siostry :angry: bluzke zakładamy "Niki tak nie chciała" bo jej się zmarszczyła gdzieś na brzuchu..boszzzzz baby jak słysze wyrac "Niki nie chciała.. "to mnie ....... bierze :angry::angry::angry: wszystko jest na nieeeeeee...
Dodam tylko że u Wiki również 24 na dobe wszystko na nie!!! MEDAL ZA PODWÓJNA CIERPLIWOŚĆ PROSZĘ :-D:-D

reklama
anulaaa ja ci daje medal z wyróżnieniem i odznakę za tą twoja cierpliwość:-D
mój jeszcze tak nie gada więc tylko jest nie!nie!nie!
asienka a tak nagle jej sie pozmieniało z tym kąpaniem?mój to za każdym razem jak wychodzi z wanny to jak syrena wyje bo on chce do wody:-D

Dziewczyny ma do was pytanie.
Jak ubieracie starsze dzieci? Chodzi mi juz o pogodę kiedy temp spada do 5 stopni albo do 2 stopni. Czy 2,5 latkowi ubrac rajstopy pod spodnie czy nie?
Ja ma zawsze dylemat w co obrać bo ja jestem ogólnie zmarzluch wiec ubieram się na cebulkę.

ubirac ubierac rajstopki ja juz dlugo ubieram, a jakbedzie duzy mroz to wtedyubiore spodnie od kobinezonu a rajstopki zawsze ubieram jak juz nadchodzi druga polowa pazdziernika

Dzieki. Jakies jeszcze ma , mam nadzieje ze sie zmiesci... Musze jeszcze jakies zamowic z neta bo u nas nie ma :-( sa tylko do 15 mies bo dalej oni stwierdzaja ze sa nie dobre dla chlopcow bo powoduja problemy z bazplodnoscia :confused: .

asienka może to tylko chwilowy bunt;-)
doveinred ubierać sie powinno a jak nie ma już dla twojego synka rozmiarowo rajstopek to poszukaj kalesonów ;-) ja ubieram swojemu teraz cienkie rajstopki pod jeansy a jak zrobi sie chłodniej czyli poniżej 5 to grube rajstopy i grubsze spodnie.co do tej bezpłodnosci to troche zabawne bo jak chłopcu przymarznie to lepiej niż założyć rajstopki które i tak nie opinaja bardzo mocno :sorry2:

reklama
No dla mnie to tez smieszne bo nawet jak dziecko pomiedzy 15 mies a 3 lata nosi pampersa to niby co mu przeszkadzaja rajstopy. :confused: Moj pampka juz od jakiegos czasu nie nsi wiec w dupke zimno bedzie.
Poszukam i zobacze. U nas ostrych zim nie ma bo najwyzej do -7 ale zawsze to jednak zimno. Tu inaczej ubieraja bo jak ja mam mjego w sweterku i kurtce to szkotki ida z dziecmi prawie z golymi nozkami :sorry2: wiec nan nich nie ma co patrzec.

Do góry