reklama
aguska2017
Fanka BB :)
anulaaa a co jej jest?że ma pęcherze?zdrówka śle
Mama_iza
Hej dziewczyny!
Ja od samego rana mam takie nerwy, że słów brak. Właściwie to nawet nie wiem czemu. Chyba tak dla zasady. Dobrze, że ten dzień się kończy bo nie daj Boże komuś się krzywda stanie. Horror.
Anulaaa co za świństwo Wam się przyplątało! Współczuje, bo nie dość że młoda się męczy to i pewnie Ty. Oby szybko do zdrowia wróciła! A właśnie, skąd to się bierze i jak się to leczy?
Dobrej nocy!
Ja od samego rana mam takie nerwy, że słów brak. Właściwie to nawet nie wiem czemu. Chyba tak dla zasady. Dobrze, że ten dzień się kończy bo nie daj Boże komuś się krzywda stanie. Horror.
Anulaaa co za świństwo Wam się przyplątało! Współczuje, bo nie dość że młoda się męczy to i pewnie Ty. Oby szybko do zdrowia wróciła! A właśnie, skąd to się bierze i jak się to leczy?
Dobrej nocy!
Tygrysek1985
anulaaa buziaki dla was bedzie ok musi byc
Amelka to znad morza przywiozła już dziś dużo lepiej widać ze krostki z pupki schodzą zostały na rączkach i nóżkach tylko ale dalej ma gorączke jak nie dam syropku...
No i przerzuciły się krostki na Nikole ale na razie nie ma ich dużo obyyy tak zostało ;-)
Dziś mój wróci i ja wychodzę gdzieś musze dychnąć bo za dużo się działo ostatnio
No i przerzuciły się krostki na Nikole ale na razie nie ma ich dużo obyyy tak zostało ;-)
Dziś mój wróci i ja wychodzę gdzieś musze dychnąć bo za dużo się działo ostatnio
aguska2017
hej dziewczyny co tam słychać jako tu ostatnio strasznie pusto
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My jesteśmy, ale młoda choruje, jakiś wirus ją dopadł w poniedziałek i dopiero dzisiaj dochodzimy do siebie
aguska2017
asienka w takim razie zdróweczka dla Ani
reklama
Mama_iza
Hej u nas ok, nudy. Rafał mi się pieluchowo cofa i popuszcza w nocy. Nie wiem o co chodzi. Zobaczymy. A tak to ok. Jutro weekend!! Jupi!!
Martusia Zdrowia, szczęścia i słodyczy "ciocia" Iza Oliwce życzy!! Dopiero teraz dopatrzyłam się, że Oliwka ma już trójkę z przodu i Prosiaczek od nowa wędrówkę zaczyna Duża kobita Sto lat dla niej! :*
Martusia Zdrowia, szczęścia i słodyczy "ciocia" Iza Oliwce życzy!! Dopiero teraz dopatrzyłam się, że Oliwka ma już trójkę z przodu i Prosiaczek od nowa wędrówkę zaczyna Duża kobita Sto lat dla niej! :*