reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

my juz po grilu nawet fajnie bylo, nie padalo i nawet tak bardzo nie zmarzlismy, ale moja corka jak zyje to taka bruda nie byla heh, spodnie do wyrzucenia, no, ale coz dziecko brudne to dziecko szczesliwe

reklama
Witam niedzielnie,
i deszczowo :no:
Ma ktoś ochotę na kawke i ciach oto zapraszam Martusia drugi raz również poczęstuje ;-)
Obiadku dziś nie robimy bardzo skomplikowanego więc mamusia może posiedzieć i nawet dziewczyny wzięły klocki i bawią się razem :szok::-D
Dzwoniła dzis Amelka żeby porozmawiać z siostrami bo u babci jest dobre 30 min z nimi rozmawiała a ile się uśmiałam :-D

witam niedzielnie
U nas dość chłodno no i co chwilkę przelotne opady. A ja właśnie położyłam młodego spać więc mam chwilkę dla siebie.
U nas od 3 dni coś sie poprzestawiało ze spaniem w dzień i tak dzisiaj godzinę probowałam położyć Misia:szok:. Ale w końcu zasnął. Tak więc mam postanowienie że od jutra kładę go ok 13 dopiero, bo tak to szkoda czasu na leżenie i czekanie aż młody zaśnie.
Po południu mamy gości więc uciekam ogarnąć troszkę w domciu. Miłej niedzieli

Cześć Mamuśki,
Witam się ze wszystkimi, do tej pory byłam tylko w dziale regionalnym - łódź, ale jako ze od niedawna mam sporo czasu postanowiłam zacząć udzielac się także w innych wątkach, bo to bardzo fajne i przyjazne forum.
Mam córkę Amelkę - od 3 dni ma 3 lata.

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

Witajcie,
Ewafoto witaj;-)

ja mam prawdziwy hard core w domku :-D dwie córki jeszcze od koleżanki więc 5 bab ja i jeden rodzynek mężuś :-D bidulek nooo :-)
Oby tylko jutro była pogoda bo siedzieć z nimi w domu nie ma sensu .... lepiej się wyszaleją na podwórku

hej dziewczyny!
wpadam na chwilkę, widzę wiele nowych mam, fajnie! a ja nie mam czasu na dłużej zajrzeć... jutro ruszamy nad morze, nie mogę się doczekać, ciekawa jestem jak Seba zareaguje na morze :) oby tylko pogoda była taka piekna jak dzisiaj :)
pozdrawiam serdecznie!

hej dziewczyny widzę że raczej korzystacie z pogody:-)
my także wczoraj np byliśmy w lesie :-) bartkowi sie podobało oczywiście chodziliśmy po ścieżce i po polance bo ja to sie boje kleszczy.
a dziś jeszcze nie wiem co będziemy robić ale napewno nie siedzieć w domu

reklama
chyba wszędzie ładna pogoda bo pustki tutaj :)
nad morzem jest super! Sebie bardzo się spodobało morze, najchętniej by wciąż wbiegał w fale, nawet jak się już trzęsie i ma sine ustka :D mogłabym tu spędzić całe wakacje :)
pozdrawiam!

Do góry