reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

aguśka nie wiedziałam, że takie małe dziewczynki takie kochliwe i zaborcze są!:szok:;-)

Jak Bartuś już teraz Bartuś nie może opędzić sie od adoratorek, to co to będzie za kilka a nawet klikanaście lat??? :szok: Ale sytuacja naprawde przezabawna:-D

reklama
Witajcie,
Za sprawą pogody żądam dłuższych wakacji i więcej dni urlopowych :tak:

Już miała być poprawa i jakoś jej nie widzę....
Zamiast się wygrzewać to choróbska się będą pałętać

Aguśka widzisz jaka mała a już dba o dobre relacje z teściową ;-)
Ale u mnie jest t samo jak dziewczyny zobaczą synka to od razu lecą mu cześć dać a potem obściskują z dwóch stron :-D ostatnio rodzice przylecieli z aparatem zdjęcia robić komicznie to wyglądało, nio ale co ja na to poradze,że Wikusia kocha chłopców :-D

anulaa hehe dobre z tą teściowa, widocznie dziewczynki już tak maja że lecą na chłopców:-Dco to będzie później ...........chłopcy będą latać za dziewczynkami ;-)

dobtre z ta sytaucja na tym placu zabaw my dzis znowu mialysmy mokra noc juz mam dosc szczerze powiedziawszy, dzis ja przebudze i wysadze nim sie poloze jesli to nic nie da to rozwaze zakup majtek treningowych, ma ktora?

Aguśka a u mnie to będzie z potrójną siłą :-D w dodatku nie będę mieć synowej :wściekła/y::-D

Martusia1605 z pierwszą córą przy odpieluchowywaniu robiłąm tak,że wstałam ok 24 i sadzałam ją na nocnik zrobiła siku i dalej kładłam spać ale tylko raz w nocy po jakimś czasie przestała sikać po północy więc i ja przestałam wstawać jedynie jak zaczęła się wiercić to wiedziałam że coś nie tak i to faktycznie były dobre sygnały że chce siku

my wczoraj wysadzilismy oliwke tak jak juz pisalam po 22 ciezko bylo bo zamiast siusiac to zasypiala nam na tym nocniku, no, ale zrobila w koncu ladnie siusiu i do rana juz ladnie suchutko bylo :)

reklama
Do góry