reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na moment bo czasu na nic znaleźć nie mogę. NA szczęście Rafał wraca już do zdrowia. Pierwsza dawka antybiotyku od razu postawiła go na nogi. Gorączki nie ma, wysypki też no i je już normalnie. Czyli wszystko gra i huczy. Dzięki Wam wielkie za troskę i życzenia! Trzymajcie się cieplutko, odezwę się jutro, jak w końcu ogarnę wszystko. Dobranoc!

Hej dziewczyny a u nas było w miare fajnie. Deszczyk pokropił tylko około 14 ale my jedliśmy wtedy obiadek wiec nie przeszkadzał. Poza tym młody caaaaaaaaaaaały boży dzień na dworze. Biegał skakał jak nakręcony jakby chciał nadmiar energii zużyć. Sąsiadki kręciły z niedowierzaniem głowami jaki z niego urwis. nie ustał w miejscu ani chwili a jesli juz musiał to albo sie wyrywał albo skakał jakby zamiast nóg miał sprężyny ;p jeju przegonił mnie ze ho ho. Najbardziej podobało mu sie gonienie mamusi i odwrotnie mamusia Marcela po naszej osiedlowej ulicy. Śmiał sie tak głośno przy tym ze każdy zza płotu wyglądał :D Jeszcze wycieczka do lasu oglądał żabki, ślimaki, kaczki nad stawem, zbierał jakieś żołędzie. Dzień przepełniony atrakcjami. Oczywiście był płacz jak przyszło iść do domu. Kolana juz mu sie uginały ale isc nie chciał. Dobrze ze nasz kot sie nawinął i on mi ratuje sytuacje bo mówie młodemu ze idziemy dac kotkowi mleczko i obiadek i on leci jak na złamanie karku wiec tu plus duzy dla kota :D Młody padł przed 20. Jutro nawet jak bedzie pogoda to nici ze spacerów bo sprzatac musze od a do z :D w sobote gości mam wiec wiadomo......

Witam serdecznie
Niesmiało chciałam sie przywitać i spytać czy moge dołączyć do Waszego grona.
Jestem mamą Mateuszka który obecne ma 2,5roku i jest przesłodkim urwisem mamusi. Właśnie jesteśmy na etapie odpieluchowania, ale jak na razie marnie nam idzie.:baffled: Juz nie mam pomysłów. Ale co tam

monia witamy wsrod nas :tak:
mama i marcel zazdroszcze pogody,

u nas od poniedzialku praktycznie non stop pada, przylaczam sie do slow poprzedniczki, kto widzial lato? jutro mamy isc na grilla, ale jak bedzie taka pogoda to ja pierdziele, nie wyobrazam sobie kogos kto teraz na wczasach placi grubo kasy, a jak leje tak leje, u nas odpieluchowanie nocne troszke sie poprawilo wysadzamy zawsze Oliwke przed spaniem i potem juz nocka jest sucha, ale wczoraj bardzo duzo wysiusiala o tej 23 i mysle, ze gdybysmy jej nie obudzili to na bank by bylo mokre lozko

hejka mamuski :)

u mnie ciagle przeboje ale pozytywne myslenie i bedzie dobrze mysle..

u nas pada. Zaraz mlodego w kalosze peleryne i na dwor bo spazmów dostaje :)

Dzień dobry :)
Ja się za sprzątanie wzięłam i sam domestos pod nosem czuje ;-)
Pogoda beznadziejna na podwórku roboty więc nawet nie ma jak wyjść z dziewczynami ..
Zapraszam na ciacho z bitą śmietaną i jagodami :-) a na podwieczorek galarete mam :-D
Miłego dnia :-)

anulaaa no to ja jade na te smakolyki do Ciebie :)

u nas znowu beznadziejna pogoda ale chociaz nie leje, chociaz wyglada jakby zaraz mialo, jedziemy dzisiaj na grila a co tam najwyzej bedziemy jedli z deszczem he he, chociaz doslownie na 30 sekund wyjrzalo sloneczko :-) musze gdzies jechac bo juz zwariuje w tej chalupce heh

reklama
u nas pogoda podobna jak u was
pochmurno szaro ale nie jest zimno całe szczęście zaraz z bartkiem idziemy na spacer niech sie chłopak wyszaleje
nie miał dziś drzemki bo coś nie mógł zasnać

Do góry