reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Hej!
Właśnie moje maleństwo urządza mi scenę złości. Rzuca wszystkim co ma pod ręką i krzyczy. Jezu co go opętało?! Zaraz położę go spać, bo chyba ta jego amba ze zmęczenia jest. A tak poza tym to szybko zleciał ten weekend, a szkoda.

Martusia dziękuje za pomoc :) Wracaj szybko do zdrowia, bo szkoda czasu na choroby.

Tygrynka odpoczywaj sobie i baw się dobrze :)

Muszę iść poskromić złośnika :D Udanego wieczoru dziewczyny!

reklama
Witam Panie po tygodniowym milczeniu.

Impreza (wesele) była udana. WIęc wyskoczyłam sobie solo do wielkiego miasta i w ten weekend. Mąż zajął sie poomstwem i jest dobrze

pozdrawiam

Martusia zdrówka!
Mama_iza ojć ale Rafałek miał dzień, może przez pogodę? chyba że ładną macie ;)
Marciaa odpoczywaj!
Magnez super takie odsapnięcie od rzeczywistości ;)

jestem padnięta, pozdrawiam i spadam, pa!

witam

tygrynka no widzisz a jest rok mlodszy a wychodzi ze wielkosciewo jak moj:blink: ale co tam, moze byc maly wazne zeby bylo dobry:tak:

agusia no zabawnie wyglada, tym bardziej ze kacper tylko nogi uginal a ona tu jakies kombiacje pokazuje:-D:-D

mama iza ja na szczescie nie mam

martusia wspojczuje chorobska

maz wyjechal w delegacje i jestem sama:dry: chyba sie zanudze na smierc...na dodatek pada:blink:

Cześc dziewczyny.
Marciaa dobrze, że masz taką pomoc w domu. No i dobrze, że wszytsko ok. Oby tak dalej!.
Ja cały weeked spędziłam na imprezach urodzinowych... oj zmęczona jestem strasznie... Tęsknie za nudą.

Witam

Niedziela u nas jak zwykle rodzinna, poszliśmy na plażę, młoda się pobawiła w piasku, mamusia się poopalała a potem grilka odpaliliśmy. dzisiaj pogoda już słaba, ech, uroki Irlandii:-D:-p. Młoda w nocy krzyczała mamo, mamo i afekt był taki, że spała z nami, niewyspana jestem strasznie, ale co zrobić

dziekuje wszystkim za troske :-)
nowy antybiotyk dziala cuda, juz nie mam prawi ropy na gardle :happy2:
u nas dzis paskudna pogoda cala noc padalo i teraz tez pada, matko co za lato, tylko raz w lipcu byla pogoda zebym mogla malej wody do basenu nalac, a ja musialam dzisiaj dzien rozpoczac od prania poscieli, bo mala znowu sie zmoczyla a mam tylko jeden komplet w takiej pogodzie to mi za chiny nie wyschnie

Oliwka wlasnie sie obudzila wolajac ze chce kupe, kazala nam wyjsc z pokoju, a siebie zostawic na nocniku, po chwili wchodzimy, a ona spi na nocniku pelnym siusiow i jeszcze nie chce z niego zejsc, bo jest zla, ze ktos ja budzi :-D

Ostatnia edycja:
Witam

Właśnie skończyłam oglądac fantastyczny serial. Okrutny, krwisty, ale świetny. Jesli któras z Was lubi takie, to polecam Gre o Tron. :)

reklama
Witam
martusia zdróweczka
dziewczyny mój Bartek zaczął bardzo mało jeść nawet mleka mm odmawia zje tylko troche
wczoraj dałam mu na spróbowanie 2 łyżeczki jogurtu naturalnego i czekam na reakcje bo może alergia pomału mija i wreszcie będzie mógł jeść nabiał.

Do góry