reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

dzieki dziewczyny za odp. Dam mu czas, no wiekszego wyboru nie mam ;p szczepienie nie ucieknie. Tak tylko gdybałam w razie jakby dłuuuuuuuugo mu szły zęby albo jeszcze 5 zaczęły i katar ciągnąłby sie w nieskonczoność ;))

To jak juz jestesmy przy zdjeciach to i ja sie Marcelkiem pochwale. Zdjęcia z ostatnich 1,5 m-ca ;) oku.jpgIMG_3162.jpgZdjęcie0124.jpgIMG_3086.jpgIMG_3119.jpgIMG_3118.jpg

reklama
ŚLiczne zdjątka dzieciaczków!:-)
Kuba dzisiaj dobrze spał. Musiałam wstać o 4, bo na 6 musiałam być w pracy, żeby móc wcześniej wyjść, bo Kuba ma dzisiaj kontrolę u lekarza.

Kuba prz ząbkowaniu do tej pory był co najwyżej marudny. Przy 3 i 4 miał gorączke i potworną biegunkę i zmierzły był okropnie. Teraz też coś musi mu wychodzić, bo wytrzymac z niam nie można.

Marciaa mam nadzieję,że wszystko jest ok. a powiedz jak dajesz radę leżeć przy maluszku? Pomaga Ci ktoś przy opiece nad nim? Tym bardziej, że dzieici w tym wieku wyjątkowo ruchliwe są... i nieobliczalne nawet śmiałabym powiedzieć... ;-)

Jeśli chodzi o ząbkowanie to do trójek większego problemu nie mieliśmy, co prawda zwykle towarzyszył przez kilka dni lekki katarek, taki wodnisty, ale nie było źle, za to trójki to była u nas jedna wielka masakra, wychodziły wszystkie cztery na raz:no:, Ania przez trzy tygodnie prawie nie spała i nie jadła, jak już w końcu się przebiły było lepiej, teraz jeszcze na piątki czekamy. Powoli się zaczyna, bo młoda ciągle palce w buzi i mówi, że ją boli

Fajne zdjęcia dzieciaczków

Kamea na szczęscie mam obstawe w postaci mojego Ł. ktory jest w domu bo pogoda nie pozwala mu pracować są rodzice, kuzyni, babcia. Pełna chata ale to tak na wakacje tylko :-D Ja lezę 24h < no prawie> inaczej byłoby ciężko

marcia a to dobrze, tak cie tylko uprzedzam bo u nas to nic nie wiadomo z tymi lekarzami:blink:

mamaiamarcel ale synus ma wlosow... pozycz mojej Majce troszke:-D

aguska rosnie ci przyszly pilkaz...widac radoche mu sprawia bieganie po boisku:laugh2:

a co do zabkowania...moi maja obydwoje juz pelne buzie zebow, i zadno nie mialo problemow... zachowywali sie jak zwykle ze czesto nawet nie wiedzialam ze zeby nowe sa:tak:

Bylam wczoraj na IP. Wszystko dobrze moja fasolka ma 8cm! Plamienia mam z szyjki, pekaja mi naczynka prawdopodobnie i od aplikowania luteiny. Tak to ciaza prawidłowa. Mam się poprostu oszczędzać i leże. Odrazu mi ulżyło...a bóle od rozciągania macicy są.

ufffff:) odrazu mam lepszy humor :D

milego dnia dla Was :)

reklama
Do góry