reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Ale macie śliczne Dzieciaczki Kochane, normalnie same Miss-ki i Missterzy :-) Chwilke mnie tu nie bylo musze nadrobic zaleglosci, no, ale tak angino, grypa, okres plus zepsuta pralka i kilku ktortnie zalana kuchnia w wyniku prob naprawy, wczoraj kupilsmy nowa i odkopuje sie z prania

marcia o jak super:tak::tak:dobrze ze wszystko ok... jak sie nie martwisz to napewno od razu lzej na serduchu i dzidzi tez....

aguska to ty masz pilkarza a ja mam tancerke w domu.... wiecznie tanczy:-) wygina nuszki, skacze, skreci sie z raczkami w gorzxe... oj tak pieknie tanczy...:-D

a u mnie wlasnie byli rodzice w odwiedzinach.... wyskoczylam tez z mama na zakupy a tata dzieci pilnowal...nie bylo nas prawie 2 godziny a jak wrocilam to dom byl niedopoznania , taki balagan:szok: wszystko bylo wszedzie:szok::szok: zostawic chlopa z dziecmi:-D

Hej dziewczyny!
Powiedzcie mi czy któraś z Was ma może żylaki?? Chyba robi mi się pod kolanem na lewej nodze i jestem załamana. Nie wiem co mam z tym zrobić, żeby się nie rozwinęło bardziej :(

Marciaa cieszę się, że wszystko dobrze, oby tak już zostało do samego końca i dłużej :)

mama iza ja mam problem z zylakami i to taki porzadny, juz mi kidys tak wylaly zyly ze mialam cale lydki sine i chodzic nie moglam, od czasu do czasu mam tak, ze nie moge chodzic z bolu, a wiec tak: rajstopy uciskowe przeciwzylakowe ze sklepu medycznego, lezenie z nigami do gory oraz w pozycji z pupa podsunieta pod sciane i nogami opartymi w calosci o sciane, w aptece mozna kupic tabletki nie pamietam teraz nazwy, ale sa bez receptyi w aptece na pewno Ci podadza nazwe, osoby ze sklonnoscia do zylakow powinny je brac raz na jakis czas, szczegolnie latem, kiedy sklonnosc do zylakow jest najwieksza

hej dziewczyny,
wpadam na chwilkę dać znac że żyję, jesteśmy u moich rodziców na Mazurach, jest super, ale czasu brak żeby do netu zaglądać chociaż nadrobiłam wszystko (śliczne dzieciaki macie! witam nową mamusię! mój Seba nosi buciki 23 a ciuszki 92 są tak na teraz, kupuję 98 i wyżej, chociaż to też zalezy, bo jest szczuplutki więc muszę uważnie kupować by nie były zbyt luźne, ale np ostatnio w mothercare musiałam wymienić bodziaki na 80 bo 86 były za duże!!)...
pozdrawiam!

oleńka to musi uroczo wyglądać jak mała tańczy mój też miał taki etap :-Dteraz czasem też z mamuśka się powygina :-D
mama iza niestety nie pomogę
tygrynka udanego pobytu i rodziców
a u nas ok
bartuś buja się w huśtacwe a ja się zastanawiam gdzie by tu wybyć bo pogoda całkiem całkiem.
Miłej niedzielki

Witam sie
aguska moze ZOO?:)
mamaiza niestety nie wiem co na zylaki :(

u nas ladna pogoda. Nikos śpi pewnie dzis nadrobi zaleglosci i na ogrodzie pobuszuje :)

reklama
Do góry