reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

hej:happy:

anula tak, czesto sie zdarza ze pytaja, ale ogolnie to nie ma podobienstwa chyba sa calkiem rozne:-D

Marcia uwazaj na siebie.. niewiem jak twoj przypadek, ale ja krwawilam w ciazy z kacprem, poszlam do gina i mowil ze dobrze zrobilam bo o malo nie poronilam, dali mi tabsy na podtrzymanie, nie poszlam do szpitala pod warunkiem ze bede caly czas lezec jedynie do wc moglam isc, i tak zrobilam...na szczescie krwawienie sie nie powtrzylo, urodzilam 2,5tyg szybciej ale urodzilam:tak:

mama-iza maja ma 20/21 kacper 23

a u nas pogoda dziwna...sa upaly , momentami nie idzie zniesc, a szare chmury i co chwile pada:wściekła/y::wściekła/y: ani wyjsc ani nic..jestesmy uwiezieni w domu

reklama
Cześc Kobitki.
Ledwo dzisiaj na oczy widzę... Wstałam o 4 i zastanawiam się jak dotrwac do wieczora...:errr:
Mam nadzieję, że chociaż Wy jesteście wypoczęte...

Oj a ja na sen nie narzekam. Marcel fajnie sypia wiec jest spokój w tym temacie. Ntomiast jedno mnie denerwuje. odkąd zaczął znów ząbkować czyli od jakiegoś 6 czerwca do nadal [w tym czasie wyszła ostatnia dwójka i 3 trójki w tym dwie rosną nadal a czwarta będzie sie przebijac] to mamy katarek. Ogólnie Marcel nigdy nie był zmierzły czy nie okazywał bólu na te zęby ale własnie reaguje katarem i czasem [jak przy czwórkach] gorączką. No i juz mnie do szału doprowadza ten katar bo chlupie mu w środku i chrapie w nocy. Sól morską stosuję czasem zakropię nasivinem no i oczywiscie Fridą odciągam co sie da ale to siedzi jak zwykle w środku i sie odessać nie da....znacie coś sprawdzonego i dobrego na ten katar???!!! oszalec mozna!! ;p

Olenka u mnie było tak ze 2tyg temu chlusnelo krwią...potem dwa dni krwawilam dostalam leki. Potem bylo ok i poszlam w pon do gina. Zmienił mi na luteine. I odrazu we wtorek rano znowu plamienia ale takie kawowe a wczoraj wieczorem znowu podbarwione krwią. Dziś pojadę na IP jak bedzie mnie brzuch bolał...lekarz pow ze bez paniki i jak bede krwawic mam jechac...ale wole sie upewnic. Dobija mnie ta sytuacja. I ciaze przeszlam super a tu takie akcje :(
Dzis spalam 3h. Mlody sie krecil. Zaraz jedzie z tatą na kulki bo oszaleje cały dzien w domu.
Leje ciagle.

U nas zabkowanie pzechodzi bezproblemowo :)

witam
mama iza Bartek ma stópkę 13,5 cm i nosi 21/22 widzę nowe zdjęcie Rafałka śliczne;-)
Mama i Marcel u nas było podobnie jak Bartek ząbkował to miał wiecznie wodnisty katar na którego nic nie działało bo i tak leciało mu jak woda uja używałam podobnie jak ty tylko sól morska z Marimer i dodatkowo smarowałam mu maścią majerankowa.Ale i tak wiele nie pomagało musieliśmy poczekać aż wyjdą ząbki.

to moje szkraby:

IMG_2091.jpgS7002296.jpgS7002607.jpgIMG_0885.jpgIMG_1086.jpgIMG_1043.jpgmama i marcel jesli jest zapchany noc to stosuje sol fizjologiczna w spreju..taka niebieska butelka, od razu przepycha...gorzej jak jest lejacy...to smaruje pod nosem mascia majerankowa i to wysusza..ale niestety trwa jakies 3 dni

kamea a co taka nie wyspana? dziecko daje popalic??? ja tam spie do 9:tak: moja maja do 10, tylko pozazdroscic...od kiedy skonczyla 2 miesiace spi jak zabita 12-13 godzin

marcia ja to samo przeszlam i bym juz nie ryzykowala...a na twoim miejscu poszlabym do innego gina zobaczyc co ci powie...jedna moja kolezanka krwawila, i gin jej powiedzial ze sie nie ma martwic, ona znala moja historie i pojechala do szpitala 2 dni pozniej i niestety bylo za pozno.

pencil.png

Ostatnia edycja:
ojej ale fajne maluchy ;))) i podobne do siebie szczególnie na focie gdzie sa razem.
Tez mam ta sól morska niebieską. troszke mu to przepcha [bo mu w środku katar siedzi - trudno go wyciągnąć] no ale za chwile i tak chrumka. Echhhhhhhh no chyba bedziemy musieli znów poczekać. Najgorsze ze teraz szczepienie odłożyłam ze względu ze niedawno miał tą angine ale jak ten katar nie bedzie przechodził to nie wiem kiedy go zaszczepią :D

Olenka dwoch lekarzy mnie badalo i nie ma ani krwiaka ani nadzerki wszystko pozamykane ladnie

a to moj skrzabik po starciu z kaluza :)
DSC00541.jpg

mama i Marcelek jak masz nawilzacz to mozesz wkroplic pare kropli OLBASU albo zakrplic mu podszuke jak spi badz dwie kropelki na koszulkę

reklama
Do góry