reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

WITAM:-D:-D

czy mozemy dolaczyc??? jestem mama 2 szkrabow, rok po roku.... mam na imie Ola, 22lata...z woj. pomorskiego

jesli chodzi o rozmiarowke... ja mam malutkie dzieci...corcia nosi 86 (10kg) a Kacper 92 (12kg)

Ostatnia edycja:
reklama
marciaa ja tez gratuluje fasoleczki :tak:
olenka witaj wsrod nas :-)
moja oliwka nosi 92-98, ale bluzy i kurtki kupuje jej 104, bo zawsze moze byc wieksza, a rekawki mozna podgjac i starczy wtedy na dluzej, rozmiar bucika ma 23-24
mnie dopadla jakas paskudna grypo angina lekarz powiedzial ze mam az do uszu zapchane :no:, normalnie tak mnie gardlo boli, ze bez ibumu max nic nie zjem :-(

Cześć dziewczyny!
Dzień jest beznadziejny, cały czas pada, aż się żyć odechciewa. Na szczęście jutro już piątek!!:-) Wszystko u nas ok jest, zaraz bierzemy się za szykowanie do spanka bo zamierzam dziś szybciej iść spać. Zobaczymy jak mi to wyjdzie :D
Co do tej rozmiarówki to u mnie bardzo różnie w zależności od producenta bo mam i na 86, 92, 98 a i na 104 kilka. A jak jest u Was z butami? Mój młody nosi rozmiar 25-26.

Marciaa gratulacje i dużo zdrowia życzę dla Ciebie i Maleństwa :)

Olenka witaj! :)

Ok uciekam na jakiś czas. Jak Rafał zaśnie to jeszcze zajrzę do Was.

Dzieki dziewczyny powoli wracam do zywych ale ostatnie tygodnie byly ciezkie...
jeszcze troszkę mdli wieczorami ale nie jest tak zle.

olenka witaj :)

No nic idę dalej ogladac szkołę uczuć :)

Ja już się wygrzebałam i usiadłam do Was tylko na chwile.

Marciaa kiepska sprawa z tymi dolegliwościami, ale na szczęście już bliżej niż dalej. Niedługo już pewnie wszystko minie i będziesz śmigać pełna życia :D

Aguska właśnie zauważyłam, że Twój maluch ma już pełne półtora roku :D Sto lat! :D

Uciekam dziewczyny. Spokojnej nocy i słodkich snów. Dobranoc.

reklama
Do góry