reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

martusia dzielna Oliwka:-)
u nas ok pomału bartuś biega po domu i myśle co by tu dziś robić
dziewczyny mam pytanko odnośnie rozmiaru ubranek jaki rozmiar noszą wasze dzieci?bo mój Bartuś mimo że olbrzymem nie jest to nosi 86-92 oczywiście wszystko zależy od ubranka i z jakiej firmy ale ja idąc teraz do sklepu zawsze biore 92
mama iza u was to chyba już 98 i u tygrynki też ;-)bo wy dużych chłopców macie

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej. U nas tez rózna rozmiarówka. Ubranka kupuje na 92 a jedna bluze mamy na 98 <wow> Wszystko zalezy od ubranek i ich wymiarów. Jak pisze w latach to kupuje takie na 2-3 lata.

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za info bo ja już sie zastanawialam czy tylko ja trafiam na taka dziwna rozmiarowke.ale widzę że tak wszędzie.mój Bartuś też ma jedna bluzę 98 i jest troche większa ale fajnie wygląda;-)

dzięki dziewczyny za info bo ja już sie zastanawialam czy tylko ja trafiam na taka dziwna rozmiarowke.ale widzę że tak wszędzie.mój Bartuś też ma jedna bluzę 98 i jest troche większa ale fajnie wygląda;-)

Rozmiarówki są faktycznie dziwne, bo np Anusia ma bluzę 12-18 miesięcy i wciąż jest na nią za duża:-D:confused:

Nom wlasnie u nas tez sa te ubranka ciut wieksze [mowie tu juz o jesienno-zimowych] które pomału młodemu kompletuje. No musza byc wieksze zeby w nich do wiosny/lata pobiegał. Nie kupie mu rozmiaru 18-24 m-ce bo to jest na akurat i do listopada[urodziny mlodego] bedzie to juz za małe. Nastepny rozmiar to 2-3 lata i tego sie trzymam + rozmiarów 92/98. Wiadomo ze nie chce aby wygladał jak w worku po kartoflach no ale musi byc lekko rekaw zawiniety zeby posłużył przez ten czas........Zreszta metkowymi wymiarami ogólnie sie kieruje. Jak cos fajnego znajde to potem idzie w ruch cedntymetr albo młody do przymiarki o ile jest ze mną. Ja nie umiem kupowac na oko.

Witam się, bardzo dawno tu nie zaglądalam i nie wiem czy mnie ktoś pamieta:-DTeraz jestem w drugiej ciązy, musze lezec to ciągle na BB siedzę i Was podczytuję:-D
widzę temat ubrankowy na tapecie. to u nas Nikodem ma 86 ale spodnie musi miec na 92 i tu mamy problem. Bo mialo byc ładne lato a ma 99% krotkich spodenek. Wysłałam mamkę do h&m to czystki są. Same małe rozmiarówki zostały a jak są jakieś dresówki to takie jakieś grube.
Też nie umiem na oko kupować ale czasem trzeba jak nie ma mlodego.
Obecnie poluję na pelerynę i chyba czas odwiedzić allegro

reklama
Do góry