reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

martusia dzielna Oliwka:-)
u nas ok pomału bartuś biega po domu i myśle co by tu dziś robić
dziewczyny mam pytanko odnośnie rozmiaru ubranek jaki rozmiar noszą wasze dzieci?bo mój Bartuś mimo że olbrzymem nie jest to nosi 86-92 oczywiście wszystko zależy od ubranka i z jakiej firmy ale ja idąc teraz do sklepu zawsze biore 92
mama iza u was to chyba już 98 i u tygrynki też ;-)bo wy dużych chłopców macie

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej. U nas tez rózna rozmiarówka. Ubranka kupuje na 92 a jedna bluze mamy na 98 <wow> Wszystko zalezy od ubranek i ich wymiarów. Jak pisze w latach to kupuje takie na 2-3 lata.

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za info bo ja już sie zastanawialam czy tylko ja trafiam na taka dziwna rozmiarowke.ale widzę że tak wszędzie.mój Bartuś też ma jedna bluzę 98 i jest troche większa ale fajnie wygląda;-)

dzięki dziewczyny za info bo ja już sie zastanawialam czy tylko ja trafiam na taka dziwna rozmiarowke.ale widzę że tak wszędzie.mój Bartuś też ma jedna bluzę 98 i jest troche większa ale fajnie wygląda;-)

Rozmiarówki są faktycznie dziwne, bo np Anusia ma bluzę 12-18 miesięcy i wciąż jest na nią za duża:-D:confused:

Nom wlasnie u nas tez sa te ubranka ciut wieksze [mowie tu juz o jesienno-zimowych] które pomału młodemu kompletuje. No musza byc wieksze zeby w nich do wiosny/lata pobiegał. Nie kupie mu rozmiaru 18-24 m-ce bo to jest na akurat i do listopada[urodziny mlodego] bedzie to juz za małe. Nastepny rozmiar to 2-3 lata i tego sie trzymam + rozmiarów 92/98. Wiadomo ze nie chce aby wygladał jak w worku po kartoflach no ale musi byc lekko rekaw zawiniety zeby posłużył przez ten czas........Zreszta metkowymi wymiarami ogólnie sie kieruje. Jak cos fajnego znajde to potem idzie w ruch cedntymetr albo młody do przymiarki o ile jest ze mną. Ja nie umiem kupowac na oko.

Witam się, bardzo dawno tu nie zaglądalam i nie wiem czy mnie ktoś pamieta:-DTeraz jestem w drugiej ciązy, musze lezec to ciągle na BB siedzę i Was podczytuję:-D
widzę temat ubrankowy na tapecie. to u nas Nikodem ma 86 ale spodnie musi miec na 92 i tu mamy problem. Bo mialo byc ładne lato a ma 99% krotkich spodenek. Wysłałam mamkę do h&m to czystki są. Same małe rozmiarówki zostały a jak są jakieś dresówki to takie jakieś grube.
Też nie umiem na oko kupować ale czasem trzeba jak nie ma mlodego.
Obecnie poluję na pelerynę i chyba czas odwiedzić allegro

reklama
Do góry