reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

dziewczyny ale jestem zalamana moja Gwiazdka dzisiaj dorwala nozyczki i obciela sobie wlosy z jednej strony na lyso :wściekła/y: a miala takie piekne dlugie wloski a teraz trzeba jechac z nia do fryzjera i obciac ja na chlopca a we wrzesniu zaczyna przedszkole i jak ona bedzie wygladac :wściekła/y:jeszcze w sumie nigdy Oliwka nigdy nie byla u fryzjera tylko przed 1 urodzinkami miala delikatnie podeciete, nie mam pojecia jak zareaguje na fryzjera

reklama
Kurczaczek, ale Oliwka zaszalała... Mocno wycięła sobie te włosy??? Może fryzjerka coś wykombinuje, żeby jakoś zakryć to miejsce...??? Moja bratanica tez sobie kiedyś obcięła włosy. No i bratowa bez żalu ścięła ja na chłopaka. Ale jej nawet specjalnie jakoś nie zależało, żeby Wiktoria miała długie włosy.

a ja wlasnie chcialam zeby miala dlugie nie da sie zakryc bo wyciela wszystko co sie dalo tylko z tylu troche dlugich zostawila czeka nas fryzura na chlopca ale i tak bedzie widac lysy placek w jednym miejscu :wściekła/y:jak maz wrcoi z pracy przed 17 to pojedziemy do fryzjera

martusia współczuje ale Oliwka sobie namodziła bo wiesz ona chciała być modna a teraz jest taka moda na wygolone z jednej strony:-D nie martw sie fryzjerka napewno coś zaradzi a włoski do września napewno troche odrosnął
my po lekarzu bartuś waży 11,700kg i ma 83 cm rozwój prawidłowy -idealny;-)
tylko zębole muszą do końca urosnć bo dlatego prawdopodobnie mniej je i jest marudny.bo już od miesiaca mamy wszystkie 16 ale jeszcze nie dokońca wyrośnięte zwłaszcza 4 a 3 później wychodziły i sa całe więc na sama myśl o 5 przechodza mnie dreszcze

Cześć!
Nie wiem co z tym moim Rafalińskim się dzieje. Całą noc bez sikania wytrzymuje a 20minut w sklepie już nie. Zlał mi się tak do wózka jakby pół dnia nie robił, a przed wyjściem go wysadziłam. Ech.. Wiem już chociaż co będę robić w sobotę - prać wózek ;/ No cóż nie można mieć wszystkiego. Poza tym wszystko ok, Tygrynka ja już czuje się całkiem dobrze, trochę mi tylko te gardło dokucza, ale da się żyć, dziękuję, że pytasz:) Co do wagi i wzrostu naszych maluchów to obaj są dość wysocy jak na swój wiek i obaj odbiegają od przeciętnych rówieśników jeśli chodzą o wagę no ale przez to są wyjątkowi :D Szczerze zazdroszczę urlopu! Mam nadzieje, że odpoczniecie sobie i naładujecie bateryjki na jakiś czas no i oczywiście oby Wam pogoda dopisywała, bo bez niej kiepsko będzie.

Kamea to fakt strach wyjść z nim nie będzie pytanie tylko czy będzie chciał :D Młodzi czasem wstydzą się chodzić z mamą po mieście. Co do urlopu to jeszcze trochę, patrz jutro już czwartek, czas leci tak szybko, ze zanim się obejrzysz to już Ci się skończy ten urlop.

Martusia wielkie pokłony przed Oliwką. Pomysły ma niesamowite :D Nie przejmuj się tym tak bardzo, zanim pójdzie do przedszkola to odrosną i będzie ok, spokojnie. A póki co koniecznie zrób jej zdjęcie, za kilkanaście lat pośmiejecie się razem z jej pomysłowości. A w ogóle to jak wizyta u fryzjera? Zapewne była dzielna :)
Uciekam swojego malucha kłaść spać, bo coś już niemrawy. Trzymajcie się ciepło w tą kiepską pogodę. Udanego wieczoru!

reklama
super pomysl z tym pedzelkiem ha ha
my juz po wizycie u fryzjera Oliwka siedziala grzeczniutka, zabralam ja do tego samego fryzjera co ja chodze wiec sie specjalnie nie bala bo juz nie raz widziala jak mame obcinaja, dziwnie mi wyglada w tych krociutkich wloskach- z tylkju jej troszke zostawili, ale i tak wyglada jak dzidzius, mieli tam takie fajne krzeselko dla dzieci, ktorego oliwka siedzac na nim sie mocno trzymala jak suszyli jej wloski bo bala sie, ze ja ten podmuch porwie :-D
dzisiaj przy szukaniu czegos w szufladzie dalam malej na chwile smoczek, nie korzysta juz od listopada i myslalam ze nie bedzie chciala a ona nie chciala opddac tylko trzymala w buzce i ssala heh jak jej zabralam to byl wielki placz

Do góry