reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Dzień dobry

Pszczółko ja nie pomogę niestety

U nas weekend przedłużony, bo co jakiś czas w Irlandii pierwszy poniedziałek miesiąca to tzw Bank Holiday, takie płatne wolne:-), nawet jak się nie pracuje to za 8 godzin dostaje się kasiorkę. Wczoraj mieliśmy jechać do Ogrodu botanicznego, ale nie było pogody, cały dzień wisiały chmury a wieczorem się wypogodziło:dry:, ale na dzisiaj nas znajomi zaprosili. Pogoda oczywiście dzisiaj już ok:baffled:

reklama
pszczolkamaja wiem ze mozna zrobic dziecku testy z krwi ale one ponoc wykazuja tylko czy dziecko jest uczulone a na co to juz takie tradycyjne skorne, ktore robi sie dzieciom od 3 roku zycie, tyle wyczytalam dzisiaj w gazecie

na weselu bylo super, w zeszlym roku tez bylismy z oliwka, ale zeszle wesele wspominam bardzo kiepsko, musialam non stop pilnowac oliwki bo schody byly wysokie na korytarzu, za to w ten wekend super, w ogole nie wiedzialam, ze mam dziecko, mala super bawila sie z dziecmi na placu zabaw, wlascicielka przyniosla dzieciom nawet nowe opakowanie zabawek do piasku :), po 23 zasnela grzecznie w samochodzie, i spala az do rana :), chociaz rozwazalam w razie co polozenie jej w pokoju na gorze, ja natomiast tak sie wybawilam, ze mam pecherze w kolo na calych nogach he he, co bylo najsmieszniejsze to nad ranem wysiadl prad i sobie sami spiewalismy m.in. jest juz ciemno, wszystko jedno, he he, ale wkrotce wlaczyli, nawet wygralam dwie butelki wodki eh, jak poloze mala to sobie drinka zrobie hehe :-D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ja dziś krótko i szybko, bo ledwo żyje. Ten upał mnie dobija. Weekend minął niestety bardzo szybko, ale dobrze chociaż, że tak fajnie :) I tak byle do piątku, za cztery dni weekend :D

Hej :)

Weekend,weekend i po weekendzie !! ehhhh, mógłby potrwać dłużej :-D

Magnez- Sto lat dla Córeczki :)) Jak imprezka??

moja mała ma ze mna za dobrze he he zrobilam jej manicure i pedicure taki dorosly z przyczepianymi kwiatkami ha ha slicznie wyglada moja mala dama i czywiscie zadala mi po swojemu kolekjne trudne pytanie dlaczego tatus sie nie maluje heh

Martusia, achhhh manicure, pedicure, kokardeczki, sukieneczki :)) Trzeba szybko starać sie o siostrzyczkę dla Igora :-p

Pszczolkamaja ja Igorowi robiłam testy z krwi zaraz po skończonym roczku. Dostałam konkretną informację na co moje dziecko jest uczulone.

Asienka moja siostra mieszka w Irl i też wiecznie narzeka na pogodę. Taki urok zielonej wyspy :-D

Igorek w sobotę dostał gorączki, kurczę ta prawa dolna czwórka strasznie go męczy :((

A dzisiaj spędziliśmy pół dnia w drodze i moje dziecko w samochodzie istny Aniołek :)

Cześć dziewczyny.
Przede wszystkim spóźnione życzenia urodzinowe dla naszej małej solenizantki STO LAT :-)
Z tymi testami krwi, to gdzieś słyszałam (właściwie chyba na opolskim wątku któraś mama pisała), że dopiero po 3 r.ż. są wiarygodne, ale głowy sobie uciąć nie dam.
martusia, ale Ci zazdroszczę tej imprezy. U mnie w rodzinie krążą ostatnio pogłoski, że mój kuzyn w przyszłym roku chce się żenić, więc mam szanse załapać się na imprezę ;-)
A propo dziewczynki-ja też chcę!!! Przydałby się jakiś sprawdzony przepis w związku z tym;-)
wika łączę się z Toba w bólu-Kubie wychodzą górne 3-ki, istana masakra!

A nawiązując do tematu weekendu, mój minął super, szkoda tylko, że tak szybkoo...

Witam

Wika8 oj ciężko się pogodzić z tą irlandzką pogodą;-)

Ja od siódmej na nogach, małą jeszcze spała, ale ja ogarnęłam co nieco, żeby teraz cały czas poświęcać jej. Uśmieliśmy się wczoraj z Ani, bo od rana chodziła i mówiła opki, a my nie mogliśmy dojść o co jej chodzi. Wieczorem poszłam zrobić kolację- kanapki a Ania mówi: o mama opki:-D:-D:-D, skróciła sobie wyraz kanapki, a myśmy się głowili. Raz też powiedziała piotuś (Piotruś), jak czytaliśmy skarżypytę, ale potem już nie chciała powtarzać

Czesc dziewczyny! Od poniedziałku zabieram sie zeby do was napisac i na zamiarach sie konczy, ciagle brakuje mi czasu. Ale koncowka tygodnia powinna byc juz spokojniejsza.
U mnie pogoda nadal dopisuje, jest super i oby tak dalej. Zdecydowanie wole smazyc sie w upaly nic marznąc w chlodne dni.
Dziś muszę ruszyc temat zlobka bo ponoc otwieraja w mojej miejscowosci, wszyscy o tym mowia, ale nikt nic nie wie :) i wiecie jak to jest, nikt nic nie wie, a jak juz bedzie oficjalna wiadomosc na stronie gminy to lista przyjetych dzieci bedzie juz zamknieta :) oj wkurzułabym sie wrrr
No nic, biore sie do pracy bo 7 wybija :/
Milego dnia!!!

hej kobietki u nas ok choć bartek chwilami jest nieznośny zaczyna swoje bunty
a tak poza tym to ząbki nadal mu dokuczaja ale chyba najgorsze mamy już za sobą (no oprócz 5)
dziś idziemy do mojej koleżanki która za miesiąc ma termin:-)
Miłego dnia

reklama
Hej :)

Megi - masz rację, zakręć się za tym żłobkiem, po potem może być rzeczywiście za późno. Niestety taka polska rzeczywistość

Aguska- jak wizyta u koleżanki??

Asieńka - dzień dobry:-D:-D hmm, a raczej dobry wieczór:-D

Do góry