reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Hurraa!! W końcu weekend!!!:-)
Dzisiaj miałam szalony dzień w pracy, na nic nie miałam czasu, w związku z czym szybko mi przeleciało do tej 15:00:-)
Dzisiaj posprzątam sobie mieszkanko, jutro grillek z rodzinkami moich braci, a w niedzielę wypad do dinoparku i do znajomych:-)
Niech ten weekend trwa jak najdłużej.
martusia udanej zabawy:tak:
pszczólkomaju ile lat ma Twoja córcia? Super, że dobrze sięczuje w przeczkolu, oby tak dalej:-)

Dziewczyny PRZYJEMNEGO WEEKENDU:-)

reklama
Ja też życzę miłego weekendu;-)
U nas ok wszystko po staremu no oprócz zębów małego bo chyba ostatnia 3 się wybiła ale nie jestem pewna jeszcze bo mały nie chce mi pokazać do tego jest strasznie marudny i taki płaczek się zrobił.
Dziś spędziliśmy dzień na dwórku mały się ładnie wybiegał a teraz czekamy na tatusia:-)

Hej!
W końcu weekend! Na szczęście już się uporałam ze wszystkim i mam luz- blues tak więc idę korzystać. Stwierdzam, że po całym tygodniu w pracy należy mi się chwila wytchnienia hihi :D Wy, Mamusie, też odpoczywajcie ile wlezie. Do poniedziałku, udanego weekendu!!

A my jutro obchodzimy urodziny Zosi. I cholera nie udały mi się ptysie :)
Ale spędzimy jutrzejszy dzien na powietrzu i bedziemy szaleć. I ja tez zycze milego weekendu

moja mała ma ze mna za dobrze he he zrobilam jej manicure i pedicure taki dorosly z przyczepianymi kwiatkami ha ha slicznie wyglada moja mala dama i czywiscie zadala mi po swojemu kolekjne trudne pytanie dlaczego tatus sie nie maluje heh

Dzięki za zyczenia dziewczęta :) Zosia wygląda kwitnąco, opaliła sie, wybroiła teraz zadowolona spi. Dostała min wózek dla lalek. Ale nie wiem czy z niego skorzysta, bo Stas probuje go zawłaszczyć i poszedł z nim dzis nawet do kościoła. Niestety nie dba zbytnio o stan pojazdu, byleby jeździł po schodach, piachu, betonie i innych wertepach.

martusiu mam nadzieję, ze sie wybawiłaś. A jak radziła sobie Oliwka? polubiła takie imprezy?

reklama
Kamea Lila ma 2 latka i 4 miesiące :) Dzisiaj poszła do przedszkola bez problemu :)

Niestety w weekend mieliśmy nie przyjemną sytuację :( Małej zaczęły oczka łzawić i pojawiła się ropka. Przypuszczam że od kataru :( I w niedziele rano biedna miała całe czerwone oczko i opuchnięte :( Pojechaliśmy na pogotowie i Pan doktor przepisał kropelki. I powiem szczerze, zdziałały cuda :D Bałam się jak dziś rano mała będzie wyglądać i już jest dobrze :)) Ale co nasiałam paniki to nasiałam. Muszę zrobić jeszcze małej testy alergiczne. Może wy wiecie jak wyglądają testy dla takich małych szkrabików?

Do góry