reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Hurraa!! W końcu weekend!!!:-)
Dzisiaj miałam szalony dzień w pracy, na nic nie miałam czasu, w związku z czym szybko mi przeleciało do tej 15:00:-)
Dzisiaj posprzątam sobie mieszkanko, jutro grillek z rodzinkami moich braci, a w niedzielę wypad do dinoparku i do znajomych:-)
Niech ten weekend trwa jak najdłużej.
martusia udanej zabawy:tak:
pszczólkomaju ile lat ma Twoja córcia? Super, że dobrze sięczuje w przeczkolu, oby tak dalej:-)

Dziewczyny PRZYJEMNEGO WEEKENDU:-)

reklama
Ja też życzę miłego weekendu;-)
U nas ok wszystko po staremu no oprócz zębów małego bo chyba ostatnia 3 się wybiła ale nie jestem pewna jeszcze bo mały nie chce mi pokazać do tego jest strasznie marudny i taki płaczek się zrobił.
Dziś spędziliśmy dzień na dwórku mały się ładnie wybiegał a teraz czekamy na tatusia:-)

Hej!
W końcu weekend! Na szczęście już się uporałam ze wszystkim i mam luz- blues tak więc idę korzystać. Stwierdzam, że po całym tygodniu w pracy należy mi się chwila wytchnienia hihi :D Wy, Mamusie, też odpoczywajcie ile wlezie. Do poniedziałku, udanego weekendu!!

A my jutro obchodzimy urodziny Zosi. I cholera nie udały mi się ptysie :)
Ale spędzimy jutrzejszy dzien na powietrzu i bedziemy szaleć. I ja tez zycze milego weekendu

moja mała ma ze mna za dobrze he he zrobilam jej manicure i pedicure taki dorosly z przyczepianymi kwiatkami ha ha slicznie wyglada moja mala dama i czywiscie zadala mi po swojemu kolekjne trudne pytanie dlaczego tatus sie nie maluje heh

Dzięki za zyczenia dziewczęta :) Zosia wygląda kwitnąco, opaliła sie, wybroiła teraz zadowolona spi. Dostała min wózek dla lalek. Ale nie wiem czy z niego skorzysta, bo Stas probuje go zawłaszczyć i poszedł z nim dzis nawet do kościoła. Niestety nie dba zbytnio o stan pojazdu, byleby jeździł po schodach, piachu, betonie i innych wertepach.

martusiu mam nadzieję, ze sie wybawiłaś. A jak radziła sobie Oliwka? polubiła takie imprezy?

reklama
Kamea Lila ma 2 latka i 4 miesiące :) Dzisiaj poszła do przedszkola bez problemu :)

Niestety w weekend mieliśmy nie przyjemną sytuację :( Małej zaczęły oczka łzawić i pojawiła się ropka. Przypuszczam że od kataru :( I w niedziele rano biedna miała całe czerwone oczko i opuchnięte :( Pojechaliśmy na pogotowie i Pan doktor przepisał kropelki. I powiem szczerze, zdziałały cuda :D Bałam się jak dziś rano mała będzie wyglądać i już jest dobrze :)) Ale co nasiałam paniki to nasiałam. Muszę zrobić jeszcze małej testy alergiczne. Może wy wiecie jak wyglądają testy dla takich małych szkrabików?

Do góry