reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Czesc dziewczyny. A jeszcze na wylocie z pracy skrobnę do was.
Graluluje swiezych zabkow rafałkowi, zycze zdrowka wszystkim zasmarkanym :-) Moj mezus sie rozchorowal. Przewalone z chorym chłopem w domu :no:
U mnie cieeeeplo, juz sie nie moge doczekac jak zrzuce te szpilki i spodnice po powrocie do domu i wskocze w wygodne dresiki. Moj plan na popoludnie to naleśniki, choc nie wiem czy sobie nie podaruje bo troche za goraco na gotowanie czegokolwiek :szok:, potem kawka z koleżanka, potem pewnie jakis plac zabaw. I fajnie ze jutro juz piatek ;-)
Miłego popoludnia!!!

reklama
Witam, chciałam skrobnąć coś w pracy, ale nie wystarczyło mi czasu na wszystkie wątki;-)
martusia z tym chorym mężem to masz rację. Wystarczy, że mój złapie lekki katar i poboli go gardło-już jest prawie umierający...
mama_Iza mój synus ma na imię Jakub
Ja tez czekam z utęsknieniem, aż będzie piątek, godz. 15:00 :-) A najbardziej marze o tym, żeby chociaż raz móc wstać bez budzika:tak:
Lece do mojego łobuza, bo babcia już się niecierpliwi...

Dobry wieczór :)
My już prawie gotowi do spania :D No właściwie to Rafał idzie spać, a ja sobie odpocznę :) Na szczęście jutro już piątek!!! Byle do 16tej i weekend a weekend zapowiada się cieplutko więc będzie super :)

Megi24 tak jak dziewczyny mówią - chory facet to jak chore dziecko, albo i gorzej :D Lepiej niech szybko do zdrowia wraca, bo szkoda czasu na choroby.

Kamea myślę, że już niedługo Twoje marzenie się spełni, w końcu zbliża się sobota ;)

Martusia nie ponoć tylko rzeczywiście tak jest!!! Nieznośny to mało powiedziane.
Kamea doskonale Cię rozumiem. Właściwie to idzie przywyknąć do wczesnego wstawania, ale kurde czasem to mam taki niedobór spania jak np. dziś że chyba usnełabym nawet na ławce pod blokiem :-D a tu jeszcze 5 godzin w pracy :( potem z resztą i tak nie ma szans na drzemkę ale za to jutro moja kolej spania :tak: bo mamy ustalone z mezem ze ja spie w soboty a on w niedziele, niestety limit 9.00 ale dobre i to :cool2:
Dziś po poludniu szykuje sie mala imprezka. Moja mama skonczyla 60 lat także trzeba pojechać zlożyc zyczenia.
A poza tym to nic mi sie nie chce i czekam na 15-tą.
Miłego dnia!

megi my tez mamy podobne dyzury co do spania, tylko ten kto spi to spi do oporu,

a nam sie super wekend szykuje dzis polterabnet, a jutro slub i wesele siostry mojego slubnego, hurra

Ooo Martusia no to życze udanej imprezki.
Właściwie to wsyzstkim zycze udanego weekendu bo jak wyjde z pracy to pewnie nie włącze kompa az do poniedzialku bo mi oczy wyciadaja :crazy:

reklama
Hej Kamea! :)

Mała w przedszkolu naprawdę sobie świetnie radzi. Wczoraj rozmawiałam z Panem dyrektorem i powiedział ze nie spodziewał się tak dobrej i szybkiej adaptacji. Z jedzeniem nie ma również problemu. Już za mną nie tęskni, Naprawdę jestem szczęśliwa że na razie tak gładko poszło. Zobaczymy po weekendzie.

A dziś pogoda świetna :) Raj dla maluchów, cały dzień w piachu pewnie się bawią :)
A Wy się mamuśki opalacie w piaskownicach :p ? :))

Do góry