reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Chciałam się przywitać.
Od jakiegoś czasu podczytuje ten wątek. Mój syn co prawda nie ma jeszcze skończonych dwóch lat, ale widzę, że są tutaj również mamy dzieci w wieku zblizonym do wieku mojego syna. Jeżeli mnie przyjmiecie, chętnie dołącze do tego wątku;-)

reklama
Dzień dobry:-)
Kamea witaj

Wstałam o siódmej,poprasowałam, ugotowałam zupkę, mała wstała o 8.30 i teraz mamy czas na wspólną zabawę, właśnie robimy pisi, jak mów Anulka. Na razie na dworze chłodno i mokro, ale niedługo pewnie na dwór wyjdziemy

Witam nowa mamusie:-)
Asienka a u nas już gorąco tylko wiatr wieje ale dobrze że wieje bo inaczej to byłoby jak w piekarniku;-)
mały właśnie zanął wczoraj poszedł spać dopiero o 21 więc liczylam że przynajmniej do 7 pośpi no i nici z tego bo o 5.30 już była pobódka:-(
my pewnie popołudniu wybierzemy sie na spacerek bo jak mały wstanie to będzie za gorąco i te słońce za ostre.

Aguśka u nas nie jest gorąco niestety, a tak tęsknimy z Anią, w Irlandii chyba lata nie będzie w tym roku niestety buuu, moja póńo usypia, ale po prostu za jasno jest, żeby spać, ale nic.

Hej :)

Igor chodzi spać koło 20.00 i wstaje o 6. Trochę wcześnie no ale co zrobić. Przetrzymałam go kilka razy do 21.00 ale to nic nie dało. Myślałam,, ze pośpi dłużej ale gdzie tam!!!! Pobudka jak co dzień o 6. Wiec usypiamy sie koło 20.00, przynajmniej wieczór mamy z M. dla siebie.

U mnie dzisiaj prażyło starsznie, teraz trochę się ochłodziło i aż przyjemniej się oddycha.

hej witam nowa Mamusie

mam pytanko glownie do charlene ale do reszty tez, czy Twoja Coreczka byla zazdrosna o drugie dziecko ktorym sie opiekowalas a jak tak to jak sobie z tym poradziles?

Wika widocznie nasze maluchy to poranne ptaszki:-D bartu zasypia koło 19.30 i wstaje o 6 próbowałam go przestawić ostatnio zasnal o 21 i wstał oczywiście o 6.
Wszystkiego naj naj dla waszych pociech z okazji DNIA DZIECKA
U nas dziś znowu gorąco ale jest lekko chłodniejszy wiatr to lepiej jest niz wczoraj.

Po pierwsze wszystkiego Naj dla Waszych Maluszków :-)

u nas zaczyna się etap trudnych pytan, moja ksiezniczka widzac dzsiaj w rozmowach w toku pana przebranego za pania spytala co to :szok:

reklama
Dobry wieczór :)
Coś nie miałam mobilizacji żeby Wam odpisać. ale już staram się nadrabiać. Tak w ogóle to u nas ok. Rafałowi wybiły się trzy trójki i tajemnica jego dziwnego zachowania wyjaśniona. Od razu zrobił się spokojniejszy. Dziś już był bardzo grzeczny, oby już mu tak zostało :)

Charlene myślę, że jak trzeba będzie to wszystkie się zmobilizujemy i wypełnimy co trzeba. O czym piszesz?

Asienka_r dobrze, że Ani już lepiej. Szkoda chorować jak jest taka fajna pogoda. Z tym zasypianiem to mam podobny problem. Jasno jest i Rafał niechętnie idzie spać, a jak usłyszy, że są dzieci na dworze to w ogóle kaplica.

Kamea witaj wśród nas :) Jak Twój synek ma na imię?

Martusia1605 Oliwia chyba wchodzi w okres "trudnych pytań" :D Powodzenia :D

Uciekam spać, dobranoc! :)

Do góry