reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Witam Was mamuśki:-)
Jestem mamą 20 miesięcznej Ani:-)

Teraz przechodzimy etap SAMA i ciągle mamusia musi być,sama nie chce się bawić tylko mamo chodź i tulić by się chciała:-p;-). Dzisiaj już mnie do szału od rana doprowadzała, jak mówiłąm nie podchodź do komputera, zostaw myszkę, ale co 5 sekund było to samo

O przedszkolu jeszcze nie myślimy, bo mieszkamy w Irlandii i tutaj jest troszkę inaczej, no chyba, że wrócimy, na co mam wielką nadzieję, ale Ania raczej nie będzie miała z tym problemu

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór :)
W końcu piątek! Swoją drogą bardzo szybko zleciał mi ten tydzień. I dobrze. Teraz tylko relaks. Ostatkami sił posprzątałam dom, żeby weekend poświęcić wyłącznie na przyjemności i odpoczynek. I wszystko jest na dobrej drodze :)

Asienka_r witam wśród nas :) Mam nadzieję, że miło spędzisz z nami czas :)

Magnez1 wierz mi, że ja też nie wiem gdzie oni mogą tyle czasu pracować. Na myśl przychodzą mi tylko przydrożne knajpy, sklepy i motele czynne całą dobę, bo tu u nas to chyba tego trochę jest. Wydaje mi się, że ta Stasiowa poducha nie będzie dla innych dzieci aż tak fascynująca, więc spokojnie może ją zabrać ;)

Kasia87 nieźle to sobie poukładaliście, nie ma co. Przeczytałam dwa razy, bo połapać się nie mogłam :D No, ale najważniejsze, ze się sprawdza :)

Martusia1605 pozostaje mi życzyć Ci, żeby Oliwka zawsze z taką chęcią i zapałem chodziła do przedszkola i żeby zawsze miło spędzała tam czas.

Pszczolkamaja myślę, że ta dzisiejsza pogoda skutecznie wszystkim psuła humory. Mnie potwornie głowa bolała a maluchy chodziły upierdliwe jak nigdy. Właściwie w piątki są już tak zmęczone, że mało które ma ochotę w przedszkolu siedzieć. Może i Twoja maleńka też tak miała, a może to właśnie ta pogoda.

No to tyle póki co. Wybaczcie mamusie, ale idę odpoczywać :D Buźki dla Was i udanego wieczoru ;)

Dzień dobry:-)
Moje dziecko wstało godzinę temu i jęczy:no:, mamo, mamo, absolutnie nie chce sama nic robić, jakiś taki etap ma:confused2:, teraz na chwilkę zajęła się rysowaniem

Mama Iza na pewno będzie fajnie, ja udzielam się na kilku innych wątkach, ale myślę, że i dla Was znajdę czas;-):tak:

o a co tu tak pusciutko :szok:
ja wczoraj bylam na panienkim super bylo, kazalismy pannie mlodej isc w prezencie przez miasto- czerwonej haleczce i spiewalismy, z drogi sledzie przyszla panna mloda idzie he he, rewelacja, bylo: 5 Siostr, ja czyli Bratowa oraz przyjaciolka Rodziny, wszyscy byli pod wrazeniem, ze prawie wszystkie babeczki to Siostry he he

Dzisiaj poniedziałek. Jestem ciekawa jak mała w przedszkolu. Dzisiaj poszłam od razu do pracy, małą zaprowadzi babcia. Cały czas zerkam na telefon czy aby na pewno nikt mnie nie wzywa. :( To jest straszne kiedy wiesz że dziecko może płakać a jest się tak bezradnym.. :(

martusia1605 fajnie miałaś.. ciekawa rozrywka ;) Pewnie się ładnie wybawiłaś :p

Miłego dnia wszystkim mamusiom :)

martusia zazdroszczę imprezki:-D
U nas ok ja tylko trochę przeziębiona bartkowi idą zęby.
bartek zrobił sobie w sobote mega guza ale jest już ok wczoraj byliśmy na działeczce u prababci mały się wyszalał:-)
bartuś zaczął mi ślicznie pokazywać gdy sie go np.pytam czy chce pić to kiwa głową że tak jak nie chce jeść to kiwa i mówi nie.już normalnie mogę się troche z nim dogadać:-)
pozdrawiam

A moja krolewna wczoraj 2 godziny ze mna rozdawala ulotki, a potem biedna maszerowala 3km do domu. potem padla na hustawce ogrodowej :)

Poza tym pracujemy sobie dalej, a ja probuje napisac magisterke. niedlugo pewnie poprosze was ladnie o wypelnienie ankiety dla mnie :p

.Witam :)

PszczółkaMaja- Córeczka napewno swietnie sobie radzi w przedszkolu :) Pamiętam moje pierwsze dni po powrocie do pracy.... koszmar! Wogóle nie mogłam się skoncentrować na prowadzeniu lekcji :(

Aguska zdrówka dla Ciebie :) mojemu Igorowi wychodzi teraz prawa dolna czwórka i jest MEGA MARUDNY od kilku dni. Pierwszy raz tak źle reaguje na wychodzące ząbki :(( Do tej pory jakoś tak spokojniej u nas to przechodziło a teraz jest HARDCORE!!!

Charlene- super masz Pomocnicę :)) Na jaki temat piszesz prace mgr??

Asienka- zdrówka dla Ani :)

My wczoraj cały dzień spędziliśmy na świeżym powietrzu. Mały się wyszalał i o 19.30 padł!!!

reklama
Do góry