reklama
Mama_iza
Fanka BB :)
Maks_olo Sto lat! Wybacz, że dopiero dziś.
Wczoraj Rafał miał jeszcze mega biegunkę ale na szczęście mu przeszło. Koszmar...
Zabiegana dziś trochę będę więc jakby co to udanego dnia życzę:-)
Wczoraj Rafał miał jeszcze mega biegunkę ale na szczęście mu przeszło. Koszmar...
Zabiegana dziś trochę będę więc jakby co to udanego dnia życzę:-)
Nickie
mama przede wszystkim :)
Witam,
Dziewczyny, jako mama rozbrykanego dwulatka, chciałabym się przyłączyć - jeśli pozwolicie oczywiście :-). Poza biegającym Kacperkiem po domku raczkuje mała Asia.
Pozdrawiam
Dziewczyny, jako mama rozbrykanego dwulatka, chciałabym się przyłączyć - jeśli pozwolicie oczywiście :-). Poza biegającym Kacperkiem po domku raczkuje mała Asia.
Pozdrawiam
Tygrysek1985
Nickie witaj wśród nas
Maks_olo wszystkiego naj sorki, że dopiero dziś ;-)
Maks_olo wszystkiego naj sorki, że dopiero dziś ;-)
aguska2017
Nickie witaj
Bartuś już śpi jak aniołek wymęczyłam go troche bo pół dnia na dworzu byliśmy:-)już prawie wyszła mu górna 3 i boje sie właśnie tego przebijania ale niestety musi to przetrwać.coś czuje że nastąpi to już niebawem.A wścieka sie i gryzie wszystko.ach te zębole.
a co tam u was kochane?
Mama iza zdrówka dla Rafałka oby to było tylko chwilowe.
Bartuś już śpi jak aniołek wymęczyłam go troche bo pół dnia na dworzu byliśmy:-)już prawie wyszła mu górna 3 i boje sie właśnie tego przebijania ale niestety musi to przetrwać.coś czuje że nastąpi to już niebawem.A wścieka sie i gryzie wszystko.ach te zębole.
a co tam u was kochane?
Mama iza zdrówka dla Rafałka oby to było tylko chwilowe.
Mama_iza
Dziękuje Kochane za życzenia zdrowia dla Rafalińskiego! Na szczęście biegunka przeszła równie szybko co przyszła, ale co się strachu najadłam to moje. Myślę, że trochę mu jagody pomogły, które chętnie zjadł. Powiedzcie mi czy przy trójkach może być aż taka biegunka? Praktycznie sama woda. Zastanawiam się czy właśnie zęby mu nie wychodzą. Oczywiście nie daj nawet dotknąć buzi. Do tej pory miewał biegunkę przy zębach, ale bardzo lekką. W dodatku teraz chodzi i gryzie wszystko i wszystkich i w ogóle jakiś taki marudny bardziej niż zwykle. Słyszałam, że właśnie trójki są potworne przy wyrzynaniu.
Nickie witaj wśród nas :-)
Tygrynka proszę mi tu nie zdychać, tu nie miejsce na to. Łyknij jakiś proszek i spokojnie dochodź do siebie ;-)
Nickie witaj wśród nas :-)
Tygrynka proszę mi tu nie zdychać, tu nie miejsce na to. Łyknij jakiś proszek i spokojnie dochodź do siebie ;-)
aguska2017
mama iza no wiesz każde dziecko inaczej ma przy ząbkowaniu ale ze 2 dni temu Bartek zrobił mi właśnie taka rzadką kupę aż na plecach miał no i u nas 3 jest już w drodze więc może i u was ząbki sie szykuja.Mój synek to jak ma napad gryzienia to aż z taka wściekłościa to robi koszmar.i mycie ząbków widzę że teraz też mu sie za bardzo nie podoba bo chyba go troche boli.
Mama_iza
Aguska2017 no właśnie mój też nie za chętnie czyści i paluchy do buzi pcha i w ogóle. Ja wiem, że niby każde inaczej, ale jednak trochę wspólnego mają więc nie zaszkodzi zapytać ;-)
reklama
no ładnie, nawet zdychać mi tu nie pozwolą
Mama_iza nie wiem czy aż taka biegunka, ale na pewno przy zębach moze być! zwłaszcza że dzieci wydzielają więcej śliny i to też im rozrzedza kał (gdzieś to wyczytałam).. ale dobrze że już lepiej!
Mama_iza nie wiem czy aż taka biegunka, ale na pewno przy zębach moze być! zwłaszcza że dzieci wydzielają więcej śliny i to też im rozrzedza kał (gdzieś to wyczytałam).. ale dobrze że już lepiej!