reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
my się przeprowadzamy do domku i ciesze się niezmiernie ze mnie więcej sąsiedzi nie będą irytować :) ze skończą się problemy z wyprowadzaniem pas bo nie chce sie nam na 3 piętro włazić hehe noo i w końcu samochód będzie stal po oknami :-D co do sąsiadów to w Polsce mamy jednak lepsze zwyczaje :)

my się przeprowadzamy do domku i ciesze się niezmiernie ze mnie więcej sąsiedzi nie będą irytować :) ze skończą się problemy z wyprowadzaniem pas bo nie chce sie nam na 3 piętro włazić hehe noo i w końcu samochód będzie stal po oknami :-D
no to tylko sie cieszyć!!! fajnie macie :)

a my z mężem od 4 lat mieszkamy w bloku. Cały czas z myślą że kiedyś zmienimy na coś lepszego większego! :)

mnie mieszkanie w bloku by nie przeszkadzało gdybym miała sąsiadów z którymi da się mieszkać jak z ludźmi :) najważniejsze żeby byc szczęśliwym, poki co mamy tak male mieszkanie ze az glowa boli wiec odliczam jak szalona :))

Kinga my dla odmiany bloki,bo praktycznie całe życie w dużym domu z ogrodem mieszkałam
Ola no spakowani niekoniecznie-właśnie remont zaczęliśmy i już mam dość:sorry2:
no ale kurczę, na swoim własnym,ciężko wypracowanym,zasłużonym:-D:-):rofl2::rofl2::rofl2:

aż od razu lepiej się mieszka, prawda :-)

remont jakoś pójdzie a później będziecie się cieszyć z efektów :tak:

ja odliczam dalej :pP

reklama
Do góry