DOWIKLA ale masz słodziuchne dzieciaczki... )))
Dziekowac;-):-)
Ty tez masz slodziaczkizreszta wszystkie dzieci sa slodziutenkie
No to moje paskudki sie pomalu budzaZupka jeszcze troszke i bedzie gotowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DOWIKLA ale masz słodziuchne dzieciaczki... )))
Moj Seba juz teraz coraz rzadziej ale śpi mi po południu godzinke dwie.... Dobrze mu to robi szczególnie teraz przy przeziebieniu....ooo jak ja bym chciała żeby mój mały się zdrzemną )) ale nici z tego ;-)
Tez mnie to cieszy bo dzieci moich znajomych w tym wieku i młodsze juz nie śpią w ogole w dzien i wieczorem sa bardzo marudni.....zasypiaja o 18-19 i po kilku godzinach sie budzą...A moj Seba zasypia 21 -22 i śpi cała noc :-)teraz gdyby mój mały miałby się zdrzemnąć godzinkę dwie po południu prawdopodobnie poszedł by spać o godz 24 i wstał o 6 hehe dobrze ze twoja pociecha lubi pospac
Seba jak nie śpi w dzień to też tak koło 18-19 jest taki marudny... nieznośny.... Widocznie dzieci juz tak maja...A co doczasu dla siebie to ja go tez nie mam bo oprócz swojej 2 dzieciaczków pilnuje jeszcze 2 dzieci