reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Kochana odwazna jestes
Jak sobie radzisz ze swoja dwojeczka i jeszcze dodatkowa dwojka???
Ja czesto mam jakis czas dla siebie typu jakies wyjscie np na solarium czy na jakies piffko z kolezankami;-):-)
Jakoś dajemy rade :-) dzieci potrafia sie ze soba zabawic i to jest duuuzzzyyy plus :-)))
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
cześć Patrycja,
witaj na naszym wątku
podziwiam Cię, czwórka dzieci,kiedyś chciałam trójkę mieć,ale jakoś plany się zmieniły....
no i gratuluję spadku wagi,zazdroszczę,ale tak pozytywnie,też zbieram się do dietki,ale to już chyba na nowym mieszkanku zacznę
u nas dziś za oknem w końcu wiosna,choć i dzisiejszy i jutrzejszy dzień jakoś optymistycznie nie nastrajają
witaj na naszym wątku
podziwiam Cię, czwórka dzieci,kiedyś chciałam trójkę mieć,ale jakoś plany się zmieniły....
no i gratuluję spadku wagi,zazdroszczę,ale tak pozytywnie,też zbieram się do dietki,ale to już chyba na nowym mieszkanku zacznę
u nas dziś za oknem w końcu wiosna,choć i dzisiejszy i jutrzejszy dzień jakoś optymistycznie nie nastrajają
K
Kinga85
Gość
witam was i ja po przerwie
jutro mam nadzieje że poczytam co popisałyście
dobranoc!
jutro mam nadzieje że poczytam co popisałyście
dobranoc!
Mama Helenki
i Aniki :D
A u mnie piękne słoneczko dzisiaj Właśnie wróciłysmy z podwórka :-)
Serduszko1
Fanka BB :)
No to niezłego masz synusia hahahaha ale sie uśmiałam jak to przeczytałam hahahahakwiecień - plecień, bo przeplata trochę zimy trochę lata
u nas właśnie pada deszcz ze śniegiem na co mój synek zadowolony woła śniegggg i przyniósł z korytarza sanki
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
u nas też za oknem piękna pogoda,także po obiadku zaraz na dwór i wracamy na kąpiel i kolacyjkę
ech jeszcze tylko 6 dni:-)
miłego wieczorku Babeczki
ech jeszcze tylko 6 dni:-)
miłego wieczorku Babeczki
reklama