reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

łoo matko, dzielna jesteś podziwiam cie ja mam czasem dosyć jednego... :)
jeśli chodzi o solarium właśnie dziś idę sie odstresować :pP na szczescie jest zaraz obok mojej klatki hi

reklama
:szok::szok::szok:Kochana odwazna jestes:tak::tak::tak:
Jak sobie radzisz ze swoja dwojeczka i jeszcze dodatkowa dwojka???

Ja czesto mam jakis czas dla siebie typu jakies wyjscie np na solarium czy na jakies piffko z kolezankami;-):-)

Jakoś dajemy rade :-) dzieci potrafia sie ze soba zabawic i to jest duuuzzzyyy plus :-)))

cześć Patrycja,
witaj na naszym wątku:tak:
podziwiam Cię, czwórka dzieci,kiedyś chciałam trójkę mieć,ale jakoś plany się zmieniły....
no i gratuluję spadku wagi,zazdroszczę,ale tak pozytywnie,też zbieram się do dietki,ale to już chyba na nowym mieszkanku zacznę:tak:
u nas dziś za oknem w końcu wiosna,choć i dzisiejszy i jutrzejszy dzień jakoś optymistycznie nie nastrajają

kwiecień - plecień, bo przeplata trochę zimy trochę lata :)
u nas właśnie pada deszcz ze śniegiem na co mój synek zadowolony woła śniegggg i przyniósł z korytarza sanki :-D:-D

u nas lato obudzi się chyba dopiero w lipcu :) choć słońca zazwyczaj nie brakuje to temperatury nie napiewają optymizmem za to duny sie nie przejmują i już odważni sandałach chodzą he

u nas też za oknem piękna pogoda,także po obiadku zaraz na dwór i wracamy na kąpiel i kolacyjkę:tak:
ech jeszcze tylko 6 dni:-)
miłego wieczorku Babeczki

reklama
Do góry