reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ło matko toś mnie zszokowała
a co do zapamiętywania szczegółów to zdecydowanie się zgadzam,ostatnio Przemo przypomniał sobie taki szczególik z naszego poprzedniego mieszkania,że oboje się z Mna siebie spojrzeliśmy z niedowierzaniem
a co do zapamiętywania szczegółów to zdecydowanie się zgadzam,ostatnio Przemo przypomniał sobie taki szczególik z naszego poprzedniego mieszkania,że oboje się z Mna siebie spojrzeliśmy z niedowierzaniem
Renia J.
Zaangażowana w BB
no i tylko sie cieszyć!!!
można wieczorem spędzić sobie z mężem przy herbatce )
No właśnie jest czas dla męza!!!!!!!!!!!
Lolka777
mama dwulatka
Ostatnio właśnie dysk z Krecikiem wylądował w koszu. Jest taki odcinek gdzie lis chwyta w paszczę jakieś zwierzę. Już dokładnie nie pamiętam, ale to wyglądało przerażająco. Synek się wystraszył i mocno płakał
A myślałam, że krecik to taka pozytywna bajka...
A myślałam, że krecik to taka pozytywna bajka...
Mama Helenki
i Aniki :D
Jak do tej pory nie zawiodłam się jedna bajką "Klub przyjaciół Myszki Miki " Helenka ogólnie uwielbia Mikiego
ewela23
Zaciekawiona BB
tak ta bajka jest fajna my jeszcze lubimy elmo i złotą rączkę.
chociaz nic nie przebije bajki "marta mówi" i "domisie"
te ostanie polecam bo są proste.. stonowane ruchy domisów, klatki kadrów wolniejsze i naprawdę nie męcząca ścieszka dzwiękowa a w dodatku bajka z morałem.
chociaz nic nie przebije bajki "marta mówi" i "domisie"
te ostanie polecam bo są proste.. stonowane ruchy domisów, klatki kadrów wolniejsze i naprawdę nie męcząca ścieszka dzwiękowa a w dodatku bajka z morałem.
ola652
Mamusia Adrianka!
u nas na tapecie ostatnio rajdek, a później Marta mówi, Clifford i autobusy czyli jego ulubione tematy auta i psy )
i u nas tez tylko bajki dla dzieci żadne strzelani czy skakanie jak małpiszony sama tego nie lubię oglądać bo to mózg meczy
i u nas tez tylko bajki dla dzieci żadne strzelani czy skakanie jak małpiszony sama tego nie lubię oglądać bo to mózg meczy
anka26_x_07
Mama Laury :)
witam w klubie moja tex sie boi mucha nasz synuś boi się much
u nas na tapecie ostatnio rajdek, a później Marta mówi, Clifford i autobusy czyli jego ulubione tematy auta i psy )
u nas teraz Krol Lew rzadzi )
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a ja z innej beczki
cały wczorajszy dzień spędziliśmy na nauce jazdy rowerem i Przemo śmiga jak rajdowiec
nie myślałam,że tak łatwo załapie bo w poprzednim roku deptał tylko jedną nogą i za nic nie chciał drugą
Mamo Helenki Przemo też kocha Micky'ego,nawet w przedszkolu był za niego przebrany
cały wczorajszy dzień spędziliśmy na nauce jazdy rowerem i Przemo śmiga jak rajdowiec
nie myślałam,że tak łatwo załapie bo w poprzednim roku deptał tylko jedną nogą i za nic nie chciał drugą
Mamo Helenki Przemo też kocha Micky'ego,nawet w przedszkolu był za niego przebrany