reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

hehehe a mówią że kubus taki bezagresyjny dla dzieci :p
oststnio tez zszokowałam się krecikiem!! wieie że jest odcinek z rodzeniem dzieci?? ja byłam w szoku.. w sumie dość szczegółowo wszystko pokazane!! szok.

reklama
ło matko toś mnie zszokowała:szok:
a co do zapamiętywania szczegółów to zdecydowanie się zgadzam,ostatnio Przemo przypomniał sobie taki szczególik z naszego poprzedniego mieszkania,że oboje się z Mna siebie spojrzeliśmy z niedowierzaniem

Ostatnio właśnie dysk z Krecikiem wylądował w koszu. Jest taki odcinek gdzie lis chwyta w paszczę jakieś zwierzę. Już dokładnie nie pamiętam, ale to wyglądało przerażająco. Synek się wystraszył i mocno płakał:(

A myślałam, że krecik to taka pozytywna bajka...

tak ta bajka jest fajna:) my jeszcze lubimy elmo i złotą rączkę.
chociaz nic nie przebije bajki "marta mówi" i "domisie"
te ostanie polecam bo są proste.. stonowane ruchy domisów, klatki kadrów wolniejsze i naprawdę nie męcząca ścieszka dzwiękowa a w dodatku bajka z morałem. :)

u nas na tapecie ostatnio rajdek, a później Marta mówi, Clifford i autobusy czyli jego ulubione tematy auta i psy :))
i u nas tez tylko bajki dla dzieci żadne strzelani czy skakanie jak małpiszony sama tego nie lubię oglądać bo to mózg meczy :)

a nasz synuś boi się much :(
witam w klubie moja tex sie boi much
u nas na tapecie ostatnio rajdek, a później Marta mówi, Clifford i autobusy czyli jego ulubione tematy auta i psy :))
i u nas tez tylko bajki dla dzieci żadne strzelani czy skakanie jak małpiszony sama tego nie lubię oglądać bo to mózg meczy :)

u nas teraz Krol Lew rzadzi :))

reklama
a ja z innej beczki:-p
cały wczorajszy dzień spędziliśmy na nauce jazdy rowerem i Przemo śmiga jak rajdowiec:cool2:
nie myślałam,że tak łatwo załapie bo w poprzednim roku deptał tylko jedną nogą i za nic nie chciał drugą
Mamo Helenki Przemo też kocha Micky'ego,nawet w przedszkolu był za niego przebrany:-D

Do góry